Д-р Гълъбова спешно да отвори депутатско отделение в Психиатричната болница в Курило

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Атакист №1 окончателно изтрещя.

Тази сутрин в Нова разби мита за психичното здраве на депутатите.

Страстно защити поправките „Домусчиев“, на които президентът наложи вето и дори ГЕРБ порица, дръпна похвално слово на бизнеса на разградския милиардер и заплаши със съд критиците си.

Даде рамо на обичания от него премиер и гръмко го призова да разчисти боклука в обкръжението си, визирайки вицепремиера по тишината. 


Черешката на лудостта бе заканата, че хем ще съди коалиционния си партньор Валери Симеонов, хем ще го свали от вицепремиерския пост, хем ще продължи да е в една коалиция с него ако се поправи…


Това коалиционна култура ли е или психична диагноза? 


Д-р Гълъбова спешно да отвори депутатско отделение в Психиатричната болница в Курило и филиал в парламента с денонощно дежурство. 
Утре ще е късно.

Велизар Енчев, Фейсбук

П.П. Защо има Правителствена болница, а няма Правителствена лудница?!

Волен Сидеров за Валери Симеонов:
„Аз не съм го пратил във властта да утрепва български фирми и заведения, а да вдига доходите и пенсиите, повтори на няколко пъти Сидеров.
Апелирам към премиера Борисов да постави нещата на място, да не се объркват хората – кой е премиер, кой е вицепремиер, призова Сидеров.
Според него вицепремиерът Валери Симеонов трябва да се извини на депутатите от „Атака“ и ГЕРБ, които защитиха закона за приватизацията, който пък Симеонов нарече лобистки.
„Няма как да опростим тези поправки и тази измама беше хвърлена от Симеонов към „Атака“ и ГЕРБ. Аз очаквам извинение от Валери Симеонов. Един много добър юрист бе очернен тогава. Премиерът Борисов беше обвинен, че е зависим от Домусчиев. Това го каза от трибуната на Народното събрание. Ако аз и Николай Александров не получим извинение, ще заведем дело за клевета срещу него. Ще говоря с Даниел Кирилов и Бойко Борисов да направят същото. Не може това да се подминава като пролетен дъжд.“, категоричен бе Сидеров.“

Ако Валери Симеонов не се справя с това, за което го изпратихме във властта – да вдига доходите и пенсиите – да си признае, ще го сменим! Това заяви в ефира на Нова телевизия лидерът на „Атака“ и председател на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров, цитиран от „Епицентър“.

 

Аз не съм го пратил във властта да утрепва български фирми и заведения, а да вдига доходите и пенсиите, повтори на няколко пъти Сидеров.

 

Апелирам към премиера Борисов да постави нещата на място, да не се объркват хората – кой е премиер, кой е вицепремиер, призова Сидеров.

 

Според него вицепремиерът Валери Симеонов трябва да се извини на депутатите от „Атака“ и ГЕРБ, които защитиха закона за приватизацията, който пък Симеонов нарече лобистки.

 

„Няма как да опростим тези поправки и тази измама беше хвърлена от Симеонов към „Атака“ и ГЕРБ. Аз очаквам извинение от Валери Симеонов. Един много добър юрист бе очернен тогава. Премиерът Борисов беше обвинен, че е зависим от Домусчиев. Това го каза от трибуната на Народното събрание. Ако аз и Николай Александров не получим извинение, ще заведем дело за клевета срещу него. Ще говоря с Даниел Кирилов и Бойко Борисов да направят същото. Не може това да се подминава като пролетен дъжд.“, категоричен бе Сидеров.

 

Отстъплението, което направи ГЕРБ е тактическа грешка, плати данък обществено мнение, категоричен е Сидеров. Вчера президентът наложи вето на закона, а от ГЕРБ заявиха, че ще го подкрепят.

 

ГЕРБ направи тактическа грешка със закона за приватизацията! Оттегли нещо, в което няма никакъв лобизъм, категоричен е лидерът на „Атака“.

 

Според Сидеров БМФ върви към несъстоятелност и държавата ще загуби 300 милиона. Лидерът на „Атака“ е категоричен, че поправките в закона за привативацията не са в полза на бизнесмена Кирил Домусчиев.

 

„Преди време аз бях джентълмена, който прости това, което каза. Но сега няма да е така“, категоричен е Сидеров, визирайки предишните нападки на Валери Симеонов към избирателите на партия „Атака“.

 

„Това, което сега се случва, след ветото на Радев и отстъплението на ГЕРБ, които платиха „данък обществено мнение“, е това което не трябва да се прави. При несъстоятелност на фирмата концесионер, държавата не може да вземе нищо. Това, за което настояват Валери Симеонов, Христо Иванов и Атанас Атанасов, ще доведе от загуба над 300 милиона. Друго, за което подскачаха, бе закона за регулация на горивата. Ще изгорят около половин милиард от игрите им. Бизнесмени обвиняват бизнесмени. Те убиват туристическия бизнес, хвърлят измами и оклеветяват хора. Ако това не се оправи, той трябва да бъде сменен с друг. Работата на вицепремиера не е да ходи със свита от полицаи като шериф, а трябва да координира“, допълни Сидеров.

 

Доста хора са впрегнати в това да изпълняват убийствена политика спрямо българския бизнес, защото чуждия не го засягат, е изводът на Сидеров.

 

Не знам кой спасява редник Киро, но знам как в навечерието на Нова година вицепремиерът Симеонов изви ръцете на премиера и спаси редник Цеко. Става дума за концесията за Банско, припомни Сидеров.

 

Имам критичен поглед върху концесиите. Симеонов от няколко месеца е натоварен с тях, но той не посяга към тях, каза още Сидеров.

 

Запитан как ще се явят заедно на избори при това положение, Волен Сидеров каза, че „Атака“ се е явявала сама на избори и няма проблем да се яви отново сама. Очевидно там (при НФСБ) се готви друга коалиция – със СДС и Христо Иванов, посочи той.

 

„Аз мога да се явя и сам на избори. Правил съм го четири пъти, мога да го направя и пети. Ако колегите не искат да се явяваме заедно, аз ще го направя сам. Аз бях този, който настояваше това да се случи. Симеонов каза, че според него не трябва да се явяваме повече заедно и според мен там се готви друга коалиция – с Христо Иванов и Атанас Атанасов. Най-вероятно ще се случи това“, прогнозира в заключение лидерът на патриотичната партия „Атака“.