Другарят Плевнелиев отново изпълзя от дупката си

Коментар на експерта по национална сигурност във Фейсбук


Другарят Плевнелиев отново изпълзя от дупката си, за да постави в една кошница Румен Радев, Иван Костов, Христо Иванов и всички други знакови политически фигури. Целта е повече от ясна и тя е извън кошницата на злото да остане само агент Буда – бащата на народите! На когото нещото Плевнелиев не спря да целува задника – срещу споделяне на националния и европейски грабеж.

Има хора които не са направени добре. И докато всички останали изграждат с много усилия личност през целия си живот, недоносчетата се опитват с всички средства да разрушават личността на различните от тях. Позорно явление е комсомолчето-олигарх Плевнелиев, което подобно на онова нещо Ам Гъл от Властелинът на пръстените не може да бъде пренебрегнато толкова лесно. Неговите пъклени дела, лукавство и пороци са толкова умело експлоатирани върху всяка чиста душа, че само поредната му изгора /жива изгоряла/ може да оцени след време мащабите на недъгавата посредственост.

Нагъл тип. Жалък. С един замах или просто подухване това същество може да бъде заличено, но жалката му същност предизвиква съжаление към него и в най-свирепите войници. И именно това съжаление и всеобщо презрение към гнусната му природа е неговата бронирана жилетка.

Плевнелиев – един от тях.