Доказателство № ПЪРВО (аудио)

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Днес се навършват точно ДЕСЕТ ГОДИНИ, откакто открито и категорично обявих война на ядрената мафия. По този повод ще ви направя един много специален подарък. Никога и никъде НЕ показвана пресконференция на тогавашния директор на АЕЦ „Козлодуй“ Иван Генов, пръв приятел на Р.Овч. и настоящ депутат от БСП. Тя е дадена на 17-ти юли 2008-ма г., в София. Непреходната и ценност се състои в това, че поетите на нея ангажименти, целящи да опровергаят обвиненията ми за извършваното в АЕЦ-а престъпление с ядреното гориво, така и никога не се изпълняват, което на 100% доказва правотата ми.

Ето ги и всички участници в пресконференцията:

АЕЦ „Козлодуй“ съществува вече 44 години, от пускането на блок №1 през 1974-та г. За този период НЕ МИ Е ИЗВЕСТНО директор на централата да е давал друга пресконференция, по какъвто и да било повод. Нито редовна, нито извънредна.

Тя наистина представлява Доказателство №1 за престъплението свързано с експерименталното, тогава, експлоатиране на рециклирано ядрено гориво. И дано внимателното слушане на долния аудио файл да ви донесе много познание и прозрение!

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)