Доказаният лъжец Тръмп призна, че умишлено е скрил истината за ужаса от коронавируса (ВИДЕО)

в ПО СВЕТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че умишлено е скрил истината за възможната заплаха от коронавирус в началото на епидемията. Това се съобщава от Business Insider.

„Знаех всичко. Знаех, че може да е ужасно. И не искам да съм песимист „, отбеляза американският лидер и добави, че според него е важно да се даде надежда на хората. Този модел на поведение е критикуван от някои здравни експерти, които смятат, че САЩ са пропуснали важно време за необходимото обучение.

Преди дни американският лидер предупреди, че следващите две седмици за страната ще бъдат много трудни поради пандемията на коронавируса.

Редица експерти прогнозират, че от коронавируса в САЩ ще умрат от 100 до 200 хиляди души. По-специално подобна прогноза даде ръководителят на Националния институт по алергия и инфекциозни болести Антъни Фаучи. Според него страната може да се сблъска с недостиг на медицинско оборудване и места в болниците. В същото време след две седмици няма да има повече места в болничните отделения.

Според последните данни в САЩ са регистрирани повече от 189 хиляди случая на инфекция с коронавирус. Повече от 4 хиляди души загинаха, повече от 7 хиляди бяха излекувани.

Оригинална статия


ЛАС ВЕГАС, БЕЗ КОМЕНТАР: https://mobile.twitter.com/Manda_like_wine/status/1244602911084154880

Последни от ПО СВЕТА

Don`t copy text!
Отиди Горе