„Джи Пи Груп“: Сатанизират ни, винаги сме спазвали законите (ВИДЕО)

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Изпълнителният директор на компанията Владимир Житенски за обществените поръчки и прокурорските проверки

Решението на компанията „Джи Пи Груп“ да се оттегли от участието в обществени поръчки у нас е заради клеветническата кампания срещу фирмата. Това заяви за първи път пред NOVA изпълнителният директор на фирмата Владимир Житенски. Той отрича да има политически чадър над компанията и обяви, че фирмата ще чисти името си в съда.

„Сатанизират ни по този начин и разговорът ще продължи в съда. Винаги сме спазвали законите в тази страна, определени групи от хора, които имат определени интереси, ни сатанизират и ни вкарват в режим на карантина, изолират ни“, заяви изпълнителният директор на компанията Владимир Житенски.

Той обясни, че компанията сама е решила да се оттегли от спечеления търг за изграждането на тунел „Железница“, който е част от трасето на магистрала „Струма“. България получи европейско финансиране за магистралата и ако не изпълни последната отсечка от трасето в срок, може да изгуби всички средства, получени за магистралата през последните години.

„Ние сами се отдръпнахме от проекта за строителство на тунел „Железница”, който е част от един голям проект за няколко милиарда. Ако ние не се отдръпнем и започнем да проявяваме некоректност към страната си, ще загубим всичките тези средства”, заяви Житенски.

Методи Владимиров, NOVA
Вижте цялото интервю във видеото:

Последни от НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Don`t copy text!
Отиди Горе