Дахер Ламот: Да ви разкажа за най-фалшивата, грозна, уродлива, лицемерна, джихадистка хуманитарна организация в света

в БЪЛГАРИЯ

Какво чудесно време да ви разкажа за най-фалшивата, грозна, уродлива, лицемерна, джихадистка хуманитарна организация в света.

БЕЛИТЕ КАСКИ в Сирия! Организацията, която никой в Сирия не е я виждал, но която има нечувана слава в Европа и САЩ.

Поводът за това е, че всички медии по света гръмнаха с шокиращата новина, че основателят на БЕЛИТЕ КАСКИ, бившият британски офицер, Джеймс льо Мезюрие (или Ле Межърър, както му викат американците) се е метнал от балкона на дома си в Истанбул.

МОМЕНТ!

Нали БЕЛИТЕ КАСКИ бяха „сирийска“ неправителствена организация, която спасява „сирийци“? Изглежда вече не, защото тази „неправителствена“ организация е основана от британските тайни служби и от бивш офицер, който живее…в Истанбул.

Вече никой не го крие. И съвсем логично следва и въпросът, дали тази уж хуманитарна групировка, въоръжена с камери и автомати, а не с крикове и въжета, не е създадена за да организира и заснема холивудски химически атаки, убийства на „деца“ и „жени“, с което да оправдае намесите на САЩ и Великобритания във въоръжаването на джихадистки „умерени“ групировки. С които съответно да сложат тяхна марионетка и да разграбят богатствата на страната. Той Тръмп вече го каза. САЩ е там заради петрола.

Някак девет години никой не забеляза, че „Белите каски“ се намират само на места, в които управляват ислямисти и джихадисти. В момента, в който джихадистите биват изгонени, „Белите каски“ също изчезват. Никой не забеляза, че единствените „доказателства“ за химическите атаки ги даваха пак „Белите каски“, които никога не са били в християнски квартал или град, но се появяват точно там ,където има „химическа атака“. Някой беше ли изненадан, че заловеният в Германия Джабер Ал-Бакр, по обвинения, че е организрал атентат е бил „Бяла какска“ (по търдения на собствения му брат).
По-късно Джабер се „епстайна“, т.е. самоуби се в килията си. Я, колко често взе да се случва.

А сега се „самоуби“ и основателят на „Белите каски“. Вероятно знае твърде много неща, които не са за пред хората. или е гузен за създаването на сбирщина от джихадистки уроди, занимаващи се с трафик на органи, убийства на деца и представени като „спасители на стотици хиляди сирийци“. Само допреди няколко седмици. След което „Белите каска“ участваха на страната на турските военни в нападението срещу кюрдите в Сев. Сирия. Впрочем защо там никога не е имало „Бели какси“ и що не помагаха на кюрдите?

Защо няма „Бали каски“ в Йемен, например. И защо „Белите какси“ избягаха през Израел, когато бяха разчистени ИДИЛ и Ал-Кайда от Ю.Сирия? Каня всяка по-голяма медия в Сирия, за да видим колко от хората там са чували или виждали прословутите Бели каски.

 Дахер Ламот, Фейсбук

ПО ТЕМАТА

Откриха мъртъв британски разузнавач, основател на „Белите каски“, които подкрепят терористите в Сирия