Гриша Ганчев прати Домусчиев да си гледа „каптагона и амфетите“

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев използва официалния сайт на клуба, за да отговори на последните нападки от страна на ръководството на Лудогорец към него. Гриша Ганчев отговаря на Кирил Домусчиев и Ангел Петричев в прелюбопитен тон, използвайки философски сентенции на латински език.


Публикуваме декларацията на Гриша Ганчев без никаква редакторска намеса:

С кански мъки, след толкова години „То“ си призна. Не е „Тя“, не е и „Той“.

Та „То“ се освети и дикторът му Петриньо го потвърди. И да, наистина – вълкът нравите си не мени, но наглите измамници, когато им оставиш почва, стават още по-нагли!

ДДС-ставката е основният и най-голям приход на фиска и съм съгласен, че трябва яко разследване. Дано никога каптагонът и амфетите не ги облагат с каквото и да е било!

Но да се върнем на основните въпроси от думите на „То“. От тях разбрах, че нещата в измъчения български футбол са „цветя и рози“. Също така разбрах, че измамният конгломерат, който сътвори „То“, ще се разширява все повече и повече. С нови подизпълнители, феърплей комисии и разни темподобни придворни пажове и лакеи. Което значи, че конгломератът уби комара с меча си.

Жалко за властимащите! Жалко за клетия и изстрадал любител на този толкова красив спорт.

Ad futuram /perpetuam/ rei memoriam* на българския футбол! Да пребъде Истанбулската конвенция!

Alea iacta est!**

 

Преди два дни на страницата си във Фейсбук Домусчиев нападна Гриша Ганчев, като го обвини в престъпления и кражби. „Изумява ме наглостта да си признава извършени от него престъпления, за които давността е отминала. Вълкът козината си мени, но нравът – НЕ. Вярва ли му някой, при положение че този човек е разследван за кражба на ДДС и акцизи?! Лудогорец спазва феърплея и е изряден във финансово отношение. Затова не се притесняваме от каквито и да е проверки. Господа, гледайте си вашите клубове! Не се оправдавайте и не търсете проблемите, където не съществуват!“, написа Домусчиев.

––

* За бъдеща (вечна) памет; за дълга (вечна) памет.

* * Жребият е хвърлен!

Последни от НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Don`t copy text!
Отиди Горе