Грабежът на грабежите от АЕЦ „Козлодуй“

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Преди дни АЕЦ-а публикува на сайта си Годишен отчет за 2017-та г. Само ТРИ ЧИСЛА от него ни позволяват да разплетем фундаментален грабеж, основан на търговията с електроенергия, която се вихреше на тъмно там, до края на 2017-та г. И в най-концентриран вид схемата изглежда ето така (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката с таблицата):

ТРИТЕ ЧИСЛА от Отчета на АЕЦ-а за 2017-та година са показани чрез червените редове в таблицата. Още едно число е взето от Решение на КЕВР за цената на която АЕЦ-а продава на т.нар. регулиран пазар, т.е. на НЕК, а после стига до нас. Това число е 54,92 лева/МВт.ч. Всичко останало е елементарна аритметика. Така се стига до последното число, което е в основата на грабежа. 

За десерт ще ви покажа и една от последните оферти ПРОДАВАМ, ат АЕЦ-а, броени дни преди да затвори този черен пазар:

Коментар НЯМА ДА ИМА! Така както и няма пари, за това, което ви показвам и разказвам. Парите са при организаторите и извършителите на това гигантско престъпление, което продължава и след последната показана тук таблица. Питайте тях!

След ЕДИН МЕСЕЦ, на 6-ти юли, се навършват точно ОСЕМ ГОДИНИ, откакто за последно съм получил пари за трудова дейност. Независимо от това организаторите на горното и много други престъпления продължават да ми пращат дебили, които да внушават, че някой ми плаща за да разкривам престъпленията им. Ъ-ъ! Ако имаше такъв те отдавна да са го разкрили.

А жертвите даже не споделят уникалните разкрития и така наливат вода в мелницата на организираната престъпност владееща територията. Сигурно чакат аз да им платя за „услугата“? Защо тогава да се хабя? Нека енерГЕПИйните милионери ви обяснят!

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)