„Господарите“ с неуспешен опит да връчат „Златен скункс“ на Антон Тодоров, той им заведе дело (ВИДЕО)

в България

Хумористичното предаване „Господари на ефира“ не успя да връчи наградата „Златен скункс“ на бившия вече депутат от ГЕРБ Антон Тодоров. В началото на седмицата репортерът Боби Ваклинов направи първия си неуспешен опит да му връчи „миризливата“ статуетка, но Тодоров категорично отказа да я приеме.

Ексдепутатът обясни, че по съвет на адвоката си, не иска да говори с „Господари на ефира“. Оказа се, че той е дал на съд предаването, а искът му срещу тях е за 50 000 лева. Тодоров завел иска си след като на 29 юни в предаването негова снимка била показана редом до тези на Химлер и Хилтер, а лицето му било монтирано върху кадри на нацисти в униформи.

Тодоров не посочи кога е завел делото и на какъв етап е то. Той коментира и протеста на журналисти, в навечерието на който той подаде оставка от парламента. По думите му половината присъстващи на демонстрацията били “от сектата на Прокопиев. Другите бяха службаши на още двама олигарси, с повдигнати обвинения за десетки милиони”.

„Господарите“ обаче не се отказаха и след последния работен ден на Антон Тодоров в парламента му устроиха истинска гонка в центъра на София. Запъхтян, Боби Ваклинов преследваше ексдепутата, обяснявайки му колко лошо е постъпил като е заплашил в ефир водещия на сутрешния блок на Нова телевизия Антон Тодоров. Последният обаче не му обръщаше никакво внимание, докато водеше дълъг разговор по мобилния си телефон.

Антон Тодоров не е единственият политик, който отказа да приеме наградата на „Господари на ефира“. Преди години след преследвания и тормоз репортерът на предаването все пак успя да връчи статуетките на експремиера Иван Костов, на Сергей Станишев, Трайчо Трайков.
Най-комична бе ситуацията със „Златния скункс“ за Христо Бисеров. След няколко опита, „Господари на ефира“ завардиха прословутата му къща в центъра на София. / Епицентър.бг

Loading...
loading...
loading...

Последни от България

Отиди Горе