Георги Харизанов: патриотичният вицепремиер тормози единствените заведения, в които ходят българи (ВИДЕО)

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Вижте какво написа шефът на тв „Европа“ във Фейсбук;

«Главната улица на Слънчев бряг, часът е малко след 1 през нощта.
Нула български клиенти, нула добре добре облечени и нормално държащи се хора, нула платежоспособни туристи. Крещене, алкохол и боклуци по земята. Друго няма. Музика дъни нечовешки от всички страни, а околните сгради са пусти и всичко в тях се продава или отдава под наем.
Какво прави в същото време патриотичният вицепремиер? Тормози единствените заведения, в които ходят българи, разбира се. И които са на 4 километра оттук – далеч от всякакви хотели и апартхаусове.
И които, за разлика от НФСБ, са в Топ 7 на плажните заведения в света. А не в Топ 7 на идиотщините.
Наздраве, Валери.
Наздраве, Симеонов.
»

Главната улица на Слънчев бряг, часът е малко след 1 през нощта.Нула български клиенти, нула добре добре облечени и нормално държащи се хора, нула платежоспособни туристи. Крещене, евтин наливен алкохол и боклуци по земята. Друго няма. Музика дъни нечовешки от всички страни, а околните сгради са пусти и всичко в тях се продава или отдава под наем.Какво прави в същото време патриотичният вицепремиер? Тормози единствените заведения, в които ходят българи, разбира се. И които са на 4 километра оттук – далеч от всякакви хотели и апартхаусове. И които, за разлика от НФСБ, са в Топ 7 на плажните заведения в света. А не в Топ 7 на идиотщините.Наздраве, Валери. Наздраве, Симеонов.

Публикувахте от Георги Харизанов в Неделя, 12 август 2018 г.