Георги Котев: Фирмата на Гинка Върбакова е „сапунен балон“ (ВИДЕО)

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Продажбата на ЧЕЗ се превърна в най-големия скандал на това управление


Продажбата на ЧЕЗ се превърна в най-големия скандал на това управление


Фирмата на Гинка Върбакова е „сапунен балон“


Това са основните изводи, които независимият енергиен експерт Георги Котев прави в мартенския брой на предаването „Месечен енергиен бюлетин“.

Само в предаването на Георги Котев ще видите факти, които нито една медия не посмя да излъчи или публикува. В традиционния си аналитичен стил Георги Котев аргументирано разплита мрежата от лъжи, свързана с фирмата и дейността на „бизнесменката“ Гинка Върбакова. Тук не става въпрос за някаква конспирация. Всичко може да се види на набързо скалъпения и изпълнен с невярна и манипулирана информация фирмен сайт на Върбакова. Такива откровени лъжи поднесени като фирмена информация говорят за демонстрирана наглост и превръщат случая „Гинка Върбакова“ и продажбата на ЧЕЗ в най-големия скандал на това управление на страната, коментира енергийният анализатор.

В рубриката „Енергетиката в числа“ Котев ни показва затвърждаващата се тенденция в по-голяма част от месец март на българската енергийна борса да се предлага най-евтиния ток в Европа. И тук експертът задава въпросът, които и всички ние трябва да си зададем : Защо като страната ни произвежда най-евтината електроенергия в Европа, то ние като крайните потребители плащаме най-високата цена на тока, в сравнение с останалите страни в ЕС?! Тук отново лъсва далаверата с продажбата на ЧЕЗ. Далавера, която ще ни ощети с милиони лева.

В рубриката „Енергетиката – технологии и тенденции“ Георги Котев ни показва нещо скандално. След като ни запознава с производството и принципа на действие на парогенератора, който е неделима част от оборудването за всяка АЕЦ, Котев представя на вниманието на зрителя снимка, от която е видно, че от оборудването за АЕЦ „Белене“ липсва единият парогенератор.

За да видите разкритията относно фирмата и дейността на Гинка Върбакова и скандалната снимка с липсващия парогенератор от оборудването на АЕЦ „Белене“ гледайте мартенския брой на „Месечен енергиен бюлетин“ с Георги Котев. / tobe.bg