Геноцидът извършен от евреите над повече от 15 милиона германци (ГАЛЕРИЯ+ВИДЕО)

в Свят

Истинският Холокост във ВСВ – геноцидът над повече от 15 милиона германци

Германски деца, депортирани от завзетите от Полша източни части на Германия, пристигат в Западна Германия – август 1948 г. [1]

Престъпление, толкова огромно, толкова жестоко и толкова отвратително, че нищо не може да се сравни с него в протежение на цялата човешка история. Бяха отворени вратите на ада. Това е ужасната истина за организираните от евреите грабежи, масови изнасилвания, масови убийства и поробване на германския народ в последните дни и след края на ВСВ, които продължават и до ден-днешен. По оценки повече от 15 милиона етнически германци са избити след войната. Между 5 и 10 милиона германски жени са масово изнасилени.

Германски бежанци от „марша на смъртта“ от Лодз, полски град, който изгонва етническите германци [2]


Германци изгонени от Полша


Германски жени и деца бягат на запад, 1945 г.

Най-голямото етническо прочистване в европейската история и почти никой не говори и не знае за него? Как е възможно това?

В резултат на ВСВ приблизително на 15 милиона етнически германци им е отнето гражданството, земите и собствеността и са прогонени от наследствените си земи в Източна Европа, най-вече от земите, които преди това са били част от Германия, но са откраднати от нея чрез Версайския договор последващ Първата световна война. Между седем и осем милиона германци са изгонени от онези части на Полша, които всъщност са германски земи, отпуснати на Полша след ПСВ. Три милиона са изгонени от различни части на Чехословакия, най-вече от Судетите. Още два милиона етнически германци живеещи в СССР са прогонени, много от тях в сибирските лагери. Приблизително половин милион от Унгария, 300 000 от Румъния и по-малки количества от Югославия и други страни също са изгонени. По някои преценки поне два милиона от тези германци са убити или са починали по други начини вследствие на депортациите, а по други, че по време на бягството са убити шест милиона.

Влаковете с товарни вагони на истинския Холокост: на цивилните германци им е наредено да се качат на влака за експулсиране

Много фотографии като тези са използвани от пропагандистите на Холокоста и са представени като „доказателство“ за действия срещу евреите, докато всъщност германците са тези, които са жертвите.


Влак за депортация на истинския Холокост

В много случаи етническите германци, които принудително са изгонени, са товарени на влакове, понякога натъпкани по 80 човека във вагон без адекватна, а понякога и никаква храна, вода и отопление, за да бъдат откарани в окупирана Германия. Тук са снимани германци изгонени от района на Судетите в Чехословакия.


Германски студенти качващи се на влакове, за да бъдат експулсирани от Чехословакия


Германски бежанци от Източна Прусия [3]


Германски студенти по пътя им към железопътната гара в Либерец, в бивша Чехословакия, за да бъдат прехвърлени в Германия – юли, 1946 г. [4] 11-12-те милиона изгонени обратно в Германия „етнически германци“, които първоначално живеят в бежански лагери, съставляват почти 20% от следвоенното население на Германия


Германски деца в бежански лагер в западна Германия, декември 1944 г. [5]


Експулсирани германци в северозападна Германия, 1948 г. [6]

Истински „Холокост“, геноцид и етническо прочистване : три милиона етнически германци брутално изгонени от Чехословакия

Етнически цивилни германци брутално избити в Чехословакия

След като Съветската армия напуска Чехословакия, Чешката армия и цивилните започват масови убийства и експулсиране на трите милиона германци живеещи предимно в северна и западна Чехословакия. Това е одобрено от чешкия президент и правителството, които открито призовават към „ликвидиране” на германското население в Чехословакия. Хиляди германци, които се опитват да избягат към германската граница, са извличани от влаковете и конвоите, разстрелвани са по пътищата и са погребвани в общи гробове.

На видеото може да се види как германците са били принуждавани да копаят гробове (за тях самите и за сънародниците им), наредени по дължината на пътя и разстрелвани, a понякога труповете били изсипвани от камиони.


Съюзниците одобряват масовото етническо прочистване

На Потсдамската конференция съюзниците налагат „свободно правосъдие” спрямо победения германски народ и одобряват т.нар. „организирано хуманно експулсиране” на милиони етнически германци от Полша, Чехословакия и други източноевропейски страни. Това е официално одобрение на етническо прочистване и геноцид от страна на правителства и държави, което няма прецедент в световната история.

Допълнителна литература:

A Forgotten Genocide – The Systematic Ethnic Cleansing of Germans in Post-War Europe
2. “The Expulsion Of The Germans: The Largest Forced Migration In History” by R.M. Douglas
3. Wikipedia’s article on the post-WW2 mass expulsion of Germans, 1944-1950
4. The Expulsion and Extermination of Eastern European Germans, 1945-1947: An Overview
5. Documents on the Expulsion of the Sudeten Germans. Survivors speak out
6. The Nation: A Brutal Peace: On the Postwar Expulsions of Germans
7. The history and removal of Czechoslovakia’s Germans through expulsion and discriminatory laws
8. Killing and Expulsion of Germans in Czechoslovakia in 1945
9. Princeton: “Expulsion of Germans after World War II”
Уебсайтове:

Expelled Germans

Книги:

A Terrible Revenge: The Ethnic Cleansing of the East European Germans, 1944-1950 by Alfred-Maurice de Zayas [6]
2. Orderly and Humane: The Expulsion of the Germans after the Second World Warby R. M. Douglas [7]
Бележки:

https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Germany_%281945%E2%80%9390%29
http://histomil.com/viewtopic.php?f=338&t=3918&start=3440
https://en.wikipedia.org/wiki/Flight_and_expulsion_of_Germans
Oops! That page can’t be found
https://en.wikipedia.org/wiki/Flight_and_expulsion_of_Germans
https://en.wikipedia.org/wiki/Flight_and_expulsion_of_Germans
Източник: http://www.jewworldorder.org

Превод: Д. Атанасова, Българска легия за защита

Още по темата:

• Холокоста като удобна не-история

• Как бе фалшифициран “холокостът“

Loading...

Последни от Свят

Отиди Горе