The Bulgarian Times

Гейове се натискат пред Народното събрание, финансирани от Европейската комисия

в България
Loading...

Тая гнус от снимката е била поставена на билбордове във Варна и Бургас.

Във Варна вече са се справили адекватно и са я залели със зелена боя.

Заканват се, че щяла да виси и в другите големи градове – било част от кампания на ЛГБТ, съфинансирана от Европейския съюз?!

Тоест, с нашите данъци извратеняците от Брюксел пропагандират извратените си нрави, и то на фона на сградата на Народното събрание…

Надписът още малко да отмести “Съединението прави силата”. Това им е целта впрочем – подмяната, безцеремонната гавра със символите и традициите.

“Различни хора – равни права”…Що за нахалство? Като са различни, да са си различни под чаршафите. Там никой не им се бърка. От къде на къде ще рекламират “различността” си?

Длъжно ли е детето ми да ги гледа как се натискат по билбордове? Да формира вкус в най-крехката си възраст? Къде изобщо се намират тия типове, не са ли наясно, че точно в православна България номерът им няма да мине?

Сбърканяците, които превърнаха перверзията си в бизнес и повод за грантове, ужасно силно държат да демонстрират на улицата, че са сбърканяци и да се дуят нахално на всички останали, които не са като тях. Това те наричат “право на самоопределение”. Били репресирани, потискали ги, всички държавни органи не дават косъмче да падне от въртеливите им отверстия – сакън някой да не ги обиди, да не каже, че са гнусни педерасти.

Сега решили да се подиграят със сакралната за българската държавност и история сграда на парламента.

Както аз не афиширам, че съм нормален, така не желая някой друг да ми тика под носа перверзията си, плезейки се из центъра на София. И да я превръща в лайфстайл.

Искането да бъдеш уважаван по причина на сексуалната ти ориентация е искане за привилегировано третиране, или с други думи това е дискриминация с обратен знак, недопустима от гледна точка на конституционния принцип за равното третиране на гражданите.

Слагайте си го където и с когото поискате, стига да не ми го развявате пред очите.

Моля, ако някой забележи подобен билборд в София, нека ми даде сигнал. Няма да се бавя.

Недялко Недялков,
Ретро.бг

Скандалните билбордове с гей двойки, рекламиращи еднополовата любов, които цъфнаха предпразнично в Бургас и Варна, са финансирани с европейски пари и са част от цялостна програма на съюза за промотирането на ЛГБГ-общността. Това е написано черно на бяло на самите плакати, с логото на ЕС и с QR код, който неизбежно води до официалната страница на ЛГБТ (лесбийки, гейове, бисексуални и трансджендър).

Провокативните постери, на които върху снимка на двама прегърнати гейове пише с големи букви „Няма страшно, това е просто ЛЮБОВ“ и „Различни хора, равни права“,меко казано разбуниха духовете както в социалните мрежи, така и в по-тесен, дори политически кръг – с активисти и фигури от различни партии, които се обявиха против тях. Билбордът във Варна, снимки на който вчера бяха най-коментираната тема в социалните мрежи, вече е унищожен. Някой „случайно“ е разлял сериозно количество зелена боя върху него. Но нека разгледаме постера във всичките му аспекти. На първо място очеваден проблем е логото на ЕС и надписът до него. То показва, че съюзът харчи парите на данъкоплатците, за да води открита гей-пропаганда. Това някак обяснява защо „различните“, макар че не могат да се размножават, с всеки изминал ден стават все повече и повече. Тук има едно извратено тълкуване на човешките права – те предполагат да търсим човека в гея, а не гея в човека. С такава откровена реклама се моделира едно ново отношение към еднополовата любов. Да – ние, нормалните хора, трябва да разбираме „обратните“, да им съчувстваме и да им помагаме, но не и да ги превръщаме в герои и модел за подражание. Зрелите хора трудно ще бъдат подведени от улични плакати, но едно неукрепнало съзнание, каквото притежават подрастващите, много лесно може да бъде манипулирано, като му се внуши, че да си педераст е нещо много положително, модерно, прогресивно и съвсем нормално. Не на последно място е проблемът с подзаглавието, умело скътано точно до QR кода, водещ до страницата на ЛГБТ – “Различни хора, равни права“. Тази привидно красива фраза е връх на лицемерието. Защото в България, а и в Европа никой не преследва хората с различна от нормалната сексуална ориентация. Напротив – организират се шумни гей-паради, които се радват на подкрепа от държавни институции, посолства, стотици НПО-та. Тази фраза иска по-скоро да ни каже следното:“Всички сме равни, но ЛГБТ трябва да са по-равни!“ В България и Европа няма паради на нормалната любов между мъж и жена – единствената, благословена от Бог! Има само паради на извратената любов! Случайно ли е?

Фейсбук

„Поход за Семейството“ инициира петиция срещу хомосексуалната пропаганда

ПО ТЕМАТА:

 

Loading...

Последни от България

Отиди Горе