В помощ на прокуратурата и КОНПИрите, ако решат да сложат качулките и да посетят Горанов..

в България
Loading...

Горанов обитава от 2012 г. безплатно апартамент от 181 кв. м. в комплекс Есте, който е на братята Домусчиеви. Жилището не е на негово име, а на Снежана Сариева, съпруга на неговия кръстник – Иван Сариев. Сариев е виден масонски шеф. По документи Снежана Сариева е броила на Есте 382 560 лв. за този апартамент през 2011 г. В същия комплекс апартамент има и едно от децата на Сариеви. Плюс няколко гаража. Кръстници да има човек в тази държава. Защото тъстът на Горанов явно е стиснат, не е като този на Цветанов  Отсега предсказваме, че проверката на конпирите (Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) и прокуратурата ще приключи безславно. Имаш богат кръстник – дава ти жилищна площ. По документи жилището е платено преди да е предоставено на Горанов и не е на фирмата на Домусчиеви. При това за апартамента не е платена някаква симулативна цена, а реална. Дали изобщо е имало плащане е трудно да се докаже, а и едва ли някой ще търси. Цацаров ги разбира тези работи със симулативните сделки. Иначе никога нямаше да хвърли така, в ефир, на вълците, масонския си брат Горанов, с когото преди време бяха засечени от фотограф да се здрависват по масонски на официално събитие.


Апартаментът от 181 кв.м., в който финансовият министър живее безплатно от 6 години, е собственост на Снежана Сариева, която е съпруга на неговия кръстник – Иван Сариев. За факта, че апартамента е на кръстника съобщи в парламента самият Горанов.

Жилището в луксозния комплекс „Есте“ е придобито през 2011 г. за 382 560 лв. Продавач е „Есте Пропъртис“, чиито крайни собственици са братята Домусчиеви. Горанов обитава жилището без да плаща наем от 2012 г. Освен този апартамент, Снежана Сариева е купила още два гаража.

Иван Сариев има бизнес с електроника и рециклиране. Бил е преподавател в сарайско-библиотекарския УНИБИТ по „Мениджмънт на информацията“ и съветник на финансовия министър Орешарски. Освен това той е виден масонски шеф. Съпругата на Сариев изглежда по-активна в бизнеса в момента и има участия в множество фирми.

БиволЪ

Loading...

Последни от България

Отиди Горе