В Северна Корея застреляха мъж с коронавирус, за да не го разпространи

в ПО СВЕТА

Убиха висш служител в КНДР – нарушил карантината за коронавирус и отишъл на обществена баня. КНДР наложи безусловна карантина на всеки, който наскоро е бил в Китай

Резултат с изображение за „ким чен ун“

В Северна Корея ликвидираха високопоставен служител заради това, че е нарушил карантината си заради съмнения в коронавирус и отишъл на обществена баня.

Търговският служител е арестуван и незабавно екзекутиран, тъй като рискувал разпространението на смъртоносната болест, според южнокорейските медии. Източници заявиха, че длъжностното лице е поставено в изолация след пътуване до Китай с лидера на страната Ким Чен Ун.

Твърди се, че е игнорирал заплахата на диктатора да „приложи военното законодателство“ срещу всеки, който наруши карантината без разрешение.

КНДР наложи безусловна карантина на всеки, който наскоро е бил в съседната държава или е бил в контакт с китайци. За друг служител се твърди, че е бил заточен в севернокорейска ферма, след като се опитал да прикрие пътуванията си до Китай, където се появи коронавирусът. Съобщава се, че е член на Агенцията за национална сигурност на страната.

Междувременно стана ясно, че втори човек е заточен във фермата си, тъй като е опитал да прикрие следите си след свое посещение до Китай.

Короначумата експлодира в Китай, наистина се развихри! Светът не е същият, но малко хора го разбират…