The Bulgarian Times

В България има само стабилност и просперитет – в гробищата

в България

Препълнени влакове с румънци, които живеят в чужбина са блокирани, за да не могат да стигнат до Букурещ.

Самолети, автобуси и личен транспорт стоят по пътища и магистрали, блокирани от страховете на властта.

За българските черноглави говеда подчертавам, че войната, която се разгоря за часове в Румъния е против БЛОКИРАНИТЕ ПРАВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ПРЕСЛЕДВАНЕ И ЕФЕКТИВНО ОСЪЖДАНЕ НА КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА!

Запомнете поне това изречение. Чувате ли ме, алкохолизирани български тъпанари!?

Истинска война в Румъния, на истински европейски граждани, които съзнават последствия за собствения си живот от тоталната и безнаказана корупция!

С какво разполагаме ние?

– съд, който не работи от 28 години и обслужва само престъпници.
– прокуратура, която се ръководи по престъпен начин и в нея има не един прокурор-престъпник.
– многохилядни, никому ненужни полицаи, които на практика са пъдари на овластени престъпници.
– пет органа за борба с корупцията, които са по-мъртви от труповете в гробищата.
– депутати, министри и прочее обслужваща клиентела, готови на мига продадат и майка си за пари.
– държавници – страхливци. Мъже на жените си.
– система за национална сигурност-разграден двор.

…и на върха на българската изгоряла девическа гимназия, един ганьо-премиер пладнешки разбойник, който лично облъчва овчедушното си стадо, че в България корупция не съществува. В България има само стабилност и просперитет – в гробищата.

Това сме ние! И ако от горното мазно петно, очаквате добри дни за достоен живот, значи сте тъпи. По-тъпи, от патката от която са взели перото да напишат Библията. Но вие и тази книга не сте прочели, сигурен съм. Коя свиня се интересува от някакви си книги. Тя знае всичко.

Но и затова състояние на развратения дух има решение – смърт, смърт и пак смърт! Докато стъпим на здраво…

Николай Марков, Фейсбук

 

Румъния пред гражданска война: народът срещу управниците

Влакове пълни с протестиращи са спрени. Коли и рейсове с протестиращи, тръгнали към Букурещ се спират от полицията и възникват сблъсъци. В същото време мащабните протести срещу корупцията в страната продължават. Нов митинг се провежда на Площада на победата в Букурещ.

Близо 100 000 души поискаха вчера оставката на социалдемократите. Десетки хиляди румънци, много от които пристигнали специално за демонстрацията от чужбина, се обявиха срещу правителството и корупцията в страната.

 

Над 440 души пострадаха при сблъсъците с полицията. Има и арестувани. Срещу демонстрантите жандармерията използва водни оръдия, сълзотворен газ и лютив спрей.

 

Обстановката е критична. МВР още не се е произнесло кой е рапоредил жандармерията да бие протестанти и да използва водни струи и сълзотворен газ.

 

Част от множеството опита да проникне в сградата на правителството. Кабинетът заседава спешно, удейки се дали да подава оставка или да изпрати още сили срещу народа.

Последни от България

Отиди Горе