В България има мафия и само тя има способностите да контролира всичко

Нямате нужда от доказателства, че България се управлява от ДПС чрез криминала ББ. Това е вече ясно на всички!

Вижда се с просто око, обаче, че посланията към президента Радев идващи от централата на ДПС и на ключови лица в ГЕРБ са напълно идентични – не на “реваншизма”!!! Да на продължението!!! Много изчистена от емоции телеграма към държавния глава, която може да означава само две неща – вдигнат червен картон за следващ мандат на Радев или премерен натиск към президента с цел “оправяне на нещата”. И скрит план за действие в тази посока.

——————————————————————————
Нека свържем линиите в ребуса! От екрана на партийната воленова телевизия Радев се заклеймява като национално зло, а от друга страна пикаещият във фонтани разиграва площадни скечове, докато големият играч с шлем зад гърба му се обажда редовно на Борисов в негова пълна подкрепа. На практика – всички руски партенки – заедно срещу Радев!? Странно, нали?

Така излиза, че Волен и Първанов са станали убедени евроатлантици подкрепящи всички политики на кучия син ББ и врагът им е Радев, както и, че самият Радев от руски агент путинист се е превърнал в американски агент под прикритие. Удивително! Помислете това още веднъж и спокойно, за да се убедите, че поведението на партийните мафиотски болонки е както дълбоко програмирано, така и твърде подвеждащо и порочно.
—————————————————————————-
Аз зная отговора, но ми се иска вие сами да стигнете до него. Така ще сте повече убедени в личната си правота и готовност да стигнете докрай в настояването за дълбока промяна на правилата. Без да има такава промяна, десните, левите и всякакви други жалки партии и партийки ще ви мътят мозъците с абсолютни глупости, а ще богатеят продавайки собствените ви интереси на чужди. И понеже все още има и такива “интелектуалци”, които се правят, че не знаят кои са чуждите интереси, ще им поясня – всички, които не са български. Засега всичките проведени дотук! Небългарски. В България има мафия и само тя има способностите да контролира всичко. Абсолютно всичко!

Докато го позволяваме и не решим твърдо да приключим с тях.

Николай Марков