Въпреки спряната на 50% АЕЦ “Козлодуй”

в България
Loading...

България продължава да бъде №1 в Европа по най-ниска пазарна, борсова цена на електроенергията, от началото на 2018-та г. и до утрешния 23-ти април. За да стане по-интересно ще ви покажа и, как е изглеждаше сравнителната графика пак на втория ден след спирането на блок № 5 на АЕЦ-а, но за миналата 2017-та г.

И нека сравнението започне сега,
(за по-добър преглед и прочит кликайте с мишката върху снимката):

Това не пречи на политико-медийно-енерГЕПИйната мафия да пренебрегва и даже да защитава факта, че фирмите посреднички (като ЧЕЗ Електро – бъдеща Инерком, на Гинка Върбакова) ПРЕпродават с над 100% кръвен данък за бизнеса, а за капак активно подготвят и (не)драстично поскъпване за битовите потребители, от 1-ви юли. Мероприятието се ползва с небивал успех сред робите, които ненавиждат такива сравнения и високомерно ги пренебрегват. Предпочитат да си плащат пред борбата за независимост. Българският роб – най-богатия роб на света?

Ето и обещаното сравнение с миналата година, на цените, на втория ден след спирането на същия блок № 5 на АЕЦ-а:

Любимата ми шопска поговорка гласи: Ние нЕма да го фАлиме. Оно се вИди и само се фАли.
Такова нещо няма да видите при нито един “български политик, журналист, експерт” или какъвто се сетите още. Например соросоиди или (не)правителственици, които са хиперактивни, но за неща, които не ви бъркат така в джоба.

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Loading...

Последни от България

Отиди Горе