вашият виртуален всекидневник

Военен комунизъм при капитализма

в България

Преди няколко дни зам.министърката на регионалното развитие Крумова заяви пред 24 часа, че за всеки човек в България трябва да има адекватен и сигурен достъп до жилище.

Звучи хубаво, но дяволът е в подробностите. Не за всеки българин, не, а за всеки ЧОВЕК, който е в България – пакистанец турчин, суданец – трябва да има достъп до жилище. Виждате ли разликата ?

Всички знаем, българите имат достатъчно жилища. Ако не в центъра на София, но наоколо, да не говорим по селата и малките градове, колко милиони квадратни метри има свободни. Да, но на тях им трябват площи, за да заселват чужденци.

И какво кроят точно ? “ Ако жилището е празно, защото човекът е в чужбина, би следвало да има механизъм, по който държавата и общините да могат да го използват. Такива жилища ще бъдат предоставени за управление на общината “, казва зам.министърката.

Браво ! Върнахме се в епохата на военния комунизъм ! “ Било следвало .. “ ! Откъде следва – от Конституцията ли ? Значи ако човекът, отвратен от обстановката, условията или управлението тук замине за чужбина, ще му вземат жилището и ще настанят семейство от Бангладеш или Судан. Просто търсят механизма за налагането на схемата.

През 80-те години имаше подобна измишльотина – семейство не може да има повече от едно жилище. Тогава много хора се изпоразведоха, за да си запазят втория апартамент.

Откъде идва грабителската схема – от Световната банка, разбира се. Направили те стратегия, без някой да им я иска и сега карат слугите си да я прилагат.

Разбойнически идеи, антибългарски, ужасяващи, откъдето и да ги погледнеш. Значи България ще бъде заселена с мигранти и турци, за които трябва да се подготвят добри условия. Значи жилището ви ще бъде предоставено за управление, после децата ви ще бъдат предоставени за възпитание, след това и вие ще бъдете предоставени за ползване. Накрая държавата ще бъде предоставена за стопанисване, разбирай – от една съседна страна.

Военният комунизъм трябва да бъде сринат, преди да са почнали да го строят.

Васил Василев, Фейсбук

Loading...
loading...
loading...
Военен комунизъм при капитализма by

Последни от България

По селски

България направи истинско откритие в световния протокол. Председателят на Народното събрание Цвета
Отиди Горе