Реклами

Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Васил Божков през 2009 г.: ГЕРБ води страната към тотална немотия

в България

Любовта на Борисов с народа ще се стопи, когато хората изгладнеят и усетят студа.

Това предупреждава Васил Божков през 2009 година.

В България се извършва геноцид спрямо бизнеса, но не срещу целия, а спрямо определени компании. Разчистват се пазарни ниши за да бъдат заети от други компании, които още не съществуват. Оформя се новосъздаден приятелски кръг. Не знам дали той е около Борисов, или около хора, свързани с него. Това обяви в интервю за в. „Гарелия” най-богатият българин в държавата Васил Божков. Според него новата власт действала грубо, безпардонно и не се съобразявала със законите и правилата в държавата. Божков смята, че хората от новия приятелски кръг са били и в предишните, те просто се откупували при всяка нова власт и продължавали по същия начин.

Васил Божков критикува остро финансовия министър Симеон Дянков. „Нито прави проучвания, нито е наясно с пазара. Той не преценява, че ако нещо се наруши като баланс, просто няма да има доходи. За мен е изключително некомпетентен”, казва Божков за Дянков.

Най-богатият българин предупреждава, че политиката на новата власт ще доведе до тотална немотия в страната, а националният интерес налага да се преодолее кризата в страната. Проблемът бил обаче, че кабинетът на Борисов нямал антикризисна програма.

Божков разкрива, че до сега държавата само от „Еврофутбол” е получавала 60 млн. лв. данъци, но след увеличаването на данъка за хазарт с 50%, вече може да не се събират и 6 млн.

Според хазартния бос Борисов е популист на гърба на обикновените хора. Те го подържат на власт. Но така ще бъде докато хората огладнеят и им стане студено. „Тогава любовта преминава в друга крайност”, предупреждава Васил Божков.

 Frognews.bg

ПО ТЕМАТА

ЦЕЛЕНАСОЧЕН ГЕНОЦИД | Над 5 млн. българи живеят на ръба на оживяването!

ЦЕЛЕНАСОЧЕН ГЕНОЦИД: 5.5 млн. души нямат парите за нормален живот!

ЦЕЛЕНАСОЧЕН ГЕНОЦИД: Доходите на 71% от населението в територията са под жизнения минимум!

ЦЕЛЕНАСОЧЕН ГЕНОЦИД | Все повече общини се обезлюдяват трайно! За 15 години броят им се е увеличил двойно…

ЦЕЛЕНАСОЧЕН ГЕНОЦИД | ОФИЦИАЛНО от ЦРУ: Българите са Световен шампион по измиране!

 

 

Loading...
Реклами

Последни от България

Отиди Горе