Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

ВИДЕО: Руснак небрежно си разхожда леопарда на каишка в жилищен район

в Свят
Loading...

Руската провинция бързо възприема привичките на арабските шейхове с техните нестандартни забавления. Един руснак от Нижни Новгород (по поречието на Волга, 400 км източно от Москва) беше хванат в кадър да разхожда небрежно леопарда си в жилищен район.

Записите от камерите за видеонаблюдение показват как мъж, видимо около 20-годишен, излиза от апартамента си в жилищен блок, а на каишка за кучета води леопард. Кадрите от втората камера, която следи двора, показват как мъжът и дивото животно пресичат пътя към детска площадка. Наблизо дори има жена, която бута бебешка количка.

Човекът изглежда съвсем спокоен, но съседите му като че ли не са доволни от необичайния домашен любимец.

“Хората са удивени. Собственикът на леопарда не се смущава от това, че много млади семейства с деца живеят в сградата. Леопардът е хищник, който може да атакува човека по всяко време и да го погълне на място, а той го разхожда без намордник”, споделя разочарован съсед в едно интервю.

Руските закони забраняват на хората да държат диви животни на места, които не пресъздават естествената им среда. Така че, освен ако младият човек не разполага със сафари парк в апартамента си, полицията скоро ще почука на вратата му. / Russia Beyond 

 

Последни от Свят

Отиди Горе