ВЗГЛЯД: “По «Радио Россия» забраниха на децата да пеят за Христа“, а за блудства, пиянство и наркотици може. Така е и у нас

в СВЯТ

Братя и сестри! В държавните медии, финансирани от руското православно мнозинство, е забранена пропагандата на християнството. Защо ли? Защото начело на Русия и във всичките структури на властта, в т.ч. и в медиите, властват богоубийците, които яростно ненавиждат Христа. Имащият разум, ще разбере!

СПРАВКА: «Радио Россия» е федерална държавна радиостанция. Предава от Москва за цяла Русия, вкл. и на FM.

Александра Ярчевская – музикант и певица, разказа за скандала в ефира на «Радио Россия», в програмата «Действащи лица», с детската група от театъра на Покровски

– Ние трябваше да пеем фрагменти от «Ростовското действие». Но идва продуцентът и по време на репетицията каза, че «пропаганда на християнството по нашето радио е забранена. Вие имате в «песните» си, думата «Христос». Давайте други песни».

По думите на виолончелистката, групата се опитвала да обясни на продуцентката София Арендт, че този светски спектакъл няма отношение към никаква «пропаганда». Участниците в спектакъла си задали и въпроса, защо предварително не е била обявена забраната на християнската тематика. В отговор продуцентката попитала, не може ли да се мине «някак, без Христа».

«Тогава аз казах на нашата диригентка Елена Львовна, че няма да участвам в това. Простете ми, но иначе би трябвало направо тук да си сваля кръстчето и да предам Този, когото обичам», – казала музикантката.

Слет което продуцентката Арендт заявила, че Ярчевска… може да си пее за Христа, на радио «Радонеж» или радио «Вера».

Източник: ВЗГЛЯД
Превод: Григор Симов

ПО ТЕМАТА:

Признание на руски офицер, началник на паспортен отдел на МВР: вече ни обучават как да поставяме лазерни щрих кодове на челата! (ВИДЕО)