Б@ ма’аму!

в БЪЛГАРИЯ

РЕ-ВО-ЛЮ-ЦИ-Я!? Абсолютно НЕ-О-ЧАК-ВА-НО, със скоростта на светлината и издайнически единодушно се прокарват законодателни промени, които рязко ще променят пазара на електроенергия у нас, от 1-ви януари 2018-та г., т.е. след три седмици. Промените в Закона за безопасно използване на ядрената енергия, които да доведат до промени в Закона за енергетиката, са внесени на заседание на ресорната парламентарна комисия в четвъртък, 6-ти декември. Ето как изглежда наистина революционното предложение 1:1, направено между двете четения на законопроекта в комисията (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

Научих за този тайфун едва вчера, късно вечерта, след 22 часа от вестник „Дневник“, но ще ви предложа да прочетете по-доброто осветяване на събитието от агенция Медиапул, публикувано също снощи по тъмно:

оригинален адрес: //www.mediapool.bg/krai-na-sdelkite-s-tok-pod-masata-ot-yanuari-news272864.html

Ясно е, че това не е доброволно действие от страна на законотворците, а най-вероятно е резултат от външен натиск, но ще разберем детайлите след време? Едно от най-силните и най-пресни доказателства да се случи осветяването на тази търговия идва по-малко от месец по-рано, когато в нарочно интервю за „24 часа“ шефа на борда на директорите на АЕЦ „Козлодуй“ заявява и дебело натъртва следното:

Друг израз на рязката промяна е и наглата лъжа от страна на посредниците в търговията с електроенергия, които манипулират клиентите си с неверни данни в писмата си до тях, с цел да ги изнудят да плащат по-скъпо през идната 2018-та г. За последното престъпление ви призовах за съдействие при разобличението им, в два материяла:

Фирма мами клиенти с по-скъп ток за 2018-та г.“    и    Кралица ЕнерГЕПИка: Законът ни пази да ви лъжем и крадем„,

но до сега НЯ-МА разбиране, смелост и решителност от страна на жертвите на измамата. Мен това, обаче, въобще не ме притеснява! Просто при следващата мощна измама от страна на политико-енерГЕПИйната мафия разговорът ми с жертвите ще изглежда много по-различно. Не само кралица ЕнерГЕПИка и кралския и двор носят души и трябва да ги подхранват?

ЗА ПРОТОКОЛА! КЕВР е удължил срока за подаване на заявления, за смяна на доставчика, до 15-ти декември. Поради тази причина всеки желаещ, който се реши да снима и ми изпрати лъжливото писмо от доставчика му, с искане за по-висока цена през 2018-та г. може да го стори до средата на месеца. Ако се появят такива за ПОВЕЧЕ от ТРИ ФИРМИ тогава и ще разкрия схемата.

А през следващите три седмици остава да следим дали революцията ще се случи или … както винаги? Каква я мислехме, а какво излезе?

Георги Котев

котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)