вашият виртуален всекидневник

Борисов се крие зад прокуратурата и КПКОНПИ, за да не уволни Горанов

в България

Борисов се крие зад прокуратурата и КПКОНПИ, относно скандала с Владислав Горанов и неговото имущество, което не било негово, но ползвал безплатно. Всъщност, независимо какъв е резултатът от проверките на Комисията и прокуратурата, именно премиерът е този, който досега трябваше да освободи Владислав Горанов от длъжността финансов министър на България. С бездействието си Борисов толерира конфликтите на финансови и обществени интереси в страната и бяга от отговорност за кадъра си, който е “изгледал от момче в Министерски съвет”.

Утре, например, Борисов може да реши да живее в имение на Валентин Златев. Безплатно! И после да каже: “Ееее, ама ние играем белот с Вальо… преди и баскетбол правехме с него и Първанката в Бургас за благотворителност. Може да не сме роднини, но сме много близки, като братя. И кръстникът на Горанов не му е роднина, но човекът още си живее със семейството в апартамента му. Ама бил масон… Еми, нали виждате какво каза прокуратурата и главният прокурор – няма нищо нередно. И КПКОНПИ потвърдиха.”

Не толкова за Горанов трябва да се пише, колкото за Бойко Борисов, който е поверил държавната хазна на лице, което ощетява държавната хазна, като не плаща наем! И нагло се подсмихва, баламосвайки ни с някакво земетресение.
Никой в България не си мисли, че апартаментът и вилата са на Иван Сариев или съпругата му. Хората са на мнение, че са на Владислав Горанов, но не може да докаже произхода на парите, с които ги е придобил, и затова се водят собственост на други лица. А той ги ползва “безплатно”. Либерта.бг

Loading...
loading...
loading...
Борисов се крие зад прокуратурата и КПКОНПИ, за да не уволни Горанов by

Последни от България

Цитат на деня

«Страхът ми е от война. Тази конфронтация и вътрешнополитическа необходимост от враг
Отиди Горе