The Bulgarian Times

Борисов и Пеевски с помощта на Цацаров са способни да откраднат всичко от всеки

в България
Loading...

ВЯРВАЙТЕ на… либийците.

Когато БОЕЦ наричаме управляващите престъпници, може и да не ни вярвате.

Когато Брюксел сочи нашите управници и ги определя, като най-корумпираните в Европа, може пак да не вярвате! Но, когато либийските власти сочат нашите управници и ги наричат пирати, вече трябва да повярвате. Защото либийците добре знаят, какво означава престъпна власт, корупция и диктатура на мафията.

Още преди празниците Биволъ разкриха престъпната схема с участието на държавата за кражбата на либийския танкер „БАДР“. Повече от седмица цялото свинско блато мълчи за участието на държавата в този грабеж. А междувременно либийците обявиха, че ще задържат всеки български кораб в свои води, заради престъпните действия на българската държава. Както преди време френският посланик реагира за кражбата на една френска фирма. Нищо ново не са научили нашите бандюги и нищо стари не са забравили. Кражбата на чужди бизнеси, имущество, фирми и дори банки е водещ сегмент в икономическия портфейл на управляващата ни мафия. Примери безброй.

Борисов и Пеевски с помощта на Цацаров са способни да откраднат всичко от всеки и дори да накарат българите да платят за техните престъпления след това, а те да го играят „спасители“ и да разследват собствените си престъпления.

При нужда на помощ се включват НАП, ДАНС, КПКОНПИ и тн. Важното е далаверата да върви. На местно ниво няма какво да ги спре, ако някой се противи, накрая му пращат мутрите на Цветанов и той сам моли Буда да му открадне бизнеса, само да остане жив човека. Явно крадлъка в страната е в криза (почти не останаха апетитни бизнеси и суджуци за крадене) и дебелите посегнаха на чужди кораби. Милионите са си милиони, пък ако ги хванат българите ще плащат.

Биволите ги хванаха, а либийците ги наритаха. Либийците директно обвиняват българската държава в участие в престъпна схема за кражба на кораба. От Борисов знаем, че „Държавата, това съм аз“, така че, вярвайте на либийците, хора!

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук

 

Loading...

Последни от България

Отиди Горе