Борисов е изменник и предател, подписа документ, който съвсем ни закопава

ДОКУМЕНТЧЕТО, КОЕТО ПОДПИСА БОРИСОВ, СЪВСЕМ НИ ЗАКОПАВА!

Четете и плачете, какво е подписал Борисов:

Цитат от “Документа”:

“Преди трийсет години, след края на комунистическата диктатура, България свободно избра трансатлантическа ориентация. Преди петнайсет години България препотвърди своя трансатлантически прозападен избор, като стана съюзник в НАТО.
Съединените щати оценяват високо лидерството и ангажимента за споделяне на финансовата тежест на България, чиито разходи за отбрана надхвърлят два процента от БВП тази година. България също така планира в дългосрочен период да изпълни обещанието си за разходи за отбрана като член на НАТО до 2024 година. Нашите въоръжени сили са обединени в защита на свободата и очакват да засилят своите отбранителни и възпиращи позиции по източния фланг на НАТО, включително и Черно море, което е от особена важност за евроатлантическата сигурност. Съединените щати и България извличат взаимна полза от съвместните учения и другите начини за оперативно използване от страна на САЩ на учебния полигон „Ново село“ и авиобаза „Граф Игнатиево“ и възнамеряват да проучат начини за по-нататъшно развитие на възможностите ни за съвместни учения в бъдеще. Съединените щати и България също така възнамеряват да продължат сътрудничеството си за унищожаване на излишни конвенционални оръжия.”

На първо място – България НЕ Е ИЗБРАЛА свободно трансатлантически прозападен избор. Той ни беше наложен от купените от запада политици, уж демократи. А всяка дума, започваща с “транс-…”, ме напряга.

Финансовата тежест!!! В държава, в която пенсионерите живеят с 230 лева пенсия! В която деца умират заради липса на пари! В която в болниците си носиш лекарствата и чаршафите! В която неграмотността нараства с всяка година. Тази държава, тоест ние, ще понесем още по-голяма тежест, за да сме въоръжени – за НАТО и САЩ. Естествено, оръжията ще ни продават те. И кого ще пазим, да попитам? То народ не остана! Откъде ще ги вземате тези пари? От нас! От пенсионерите, от децата, от работещите, които стават все по-малко.

Източен фланг на НАТО!!! Да си знаем. Явно ще има още повече учения в Черно море, което било от “особена важност за евроатлантическата сигурност”. И да попитам какво означава “Други начини за оперативно използване от страна на САЩ на учебния полигон “Ново село” и авиобаза “Граф Игнатиево”??!” Тоест САЩ ще използва други начини? А съгласие от наша страна?!?

Излишните конвенционални оръжия вече ги нарязахме по техни указания: 400 САМОЛЕТА, РАКЕТИ, ТАНКОВЕ….сега ще купуваме от тях. И ще продължаваме явно да режем това, което имаме.

Срамно и грозно писание! Борисов е изменник и предател. Заради личното си его загробва България. Където американски крак е влязъл, само пепел остава!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

ПО ТЕМАТА

 

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Паси: Във Варна ще има база на НАТО. След преговорите в САЩ: Тръмп влиза във Варна с “координационен център на НАТО”. България е радост и тъга!