Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Бонев скочи на Слави

в България
Loading...

Славчооо, не се води така критично предаване. Когато те лъжат в очите заедно с останалите зрители, не се държиш като независим арбитър, който чете само въпросите на неграмотната публика. Опровергаваш лъжите.
Казва ти синковецът, че ЕРП-та са продадени при друга власт, намеквайки за БСП, а ти не си подготвен да го праснеш по тиквата, че бяха продадени при НДСВ.
Където главен секретар на МВР беше Кой?!
И така по всеки въпрос. Затова иска пак да го поканиш.
Защото за нищо не ставаш като водещ.
И сега научих, че по негово време са ни извадили от всички списъци за хакване на кредитни карти. Не са ни извадили, а са ни вкарали. Това е истината. Вкараха ни обратно в списък 301 за пиратство. Но кой да пиратира Славчо.

С явяването при Славчо се повтаря като фарс случката между мен и Пешо.
Пешо се яви и извади фалшив доклад. И загуби.
Първанов предвидливо не се яви и спечели.
Та така и с Румен Радев.
Никакво ходене на чалготека.

Когато предложиха Пеевски за шеф на ДАНС, той от трибуната заяви, че ще арестува шайката.
Май не личността му, а това изявление възпали “умните и красивите”, си мисля все повече аз.
Защото, на къде по-високи длъжности, какви сръбски палта има.
П.П На сръбски палто е капут 

Богомил Бонев, Фейсбук

ПО ТЕМАТА:

Най-добрите:«Научавам, че тази вечер в “Шоуто на Слави” е гостувал министър-председателят и между обсъжданите теми е попаднала и темата за КТБ. Не гледам телевизия и ако веднъж на месеца все пак се случи да гледам, това ще е мач на “Левски”, а не е шоуто на Слави, та затова не знам какво точно е казал премиерът за фалита на КТБ, за държавната помощ и за вината на БСП в случая. Не знам, но се досещам. Знам обаче, че има едно друго интервю, което съдържа една друга истина. Понеже за нея няма гласност в “Шоуто на Слави”, можете да я видите и чуете тук»:

Оглушителното мълчание на големите ”медии” относно интервюто с Цветан Василев (тричасово видео интервю на Цветан Василев)

Последни от България

Отиди Горе