Биткойн награди – нова програма на Alibaba

в Крипто
Loading...

Китайският гигант за електронна търговия Alibaba си партнира с приложението за пазаруване “Lolli”, което дава възможност на своите купувачи да печелят 5% кешбек в Биткойн.

Клиентите на Alibaba вече могат да получават сатошита (sats), най-малката единица BTC, (0,00000001 от една монета), когато пазаруват за артикули онлайн.

Партньорството бе обявено в Деня на ергените – празник, който се отбелязва в Китай на 11-ти ноември и се счита за най-големият ден за пазаруване в света.

Според Lolli, купувачите на Alibaba са похарчили повече от 31 милиарда долара по време на празника, през 2018 година.

Алекс Аделман, главен изпълнителен директор и съосновател на приложението, посочи, че новият ход е важно партньорство за Lolli, тъй като Alibaba е най-голямата компания за търговия на дребно и електронна търговия в света.

Той заяви:

Нашето партньорство позволява на потребителите ни да печелят безплатни биткойни на милиони продукти онлайн, всеки ден. Може би, най-важният елемент от това партньорство е, че той подкрепя нашата мисия да свържем целия свят чрез търговия.

Според доклад на Coindesk, новата програма ще бъде достъпна само за покупки в Съединените щати. Съобщава се, че Обри Стробел, ръководител на комуникациите на Lolli, твърди, че жителите в Китай няма да могат да участват, и продуктите ще бъдат изпращани от Китай до потребители в САЩ.

В доклада, Аделман подчерта плановете на компанията да се разшири в световен мащаб през 2020 г. и добави, че партньорството е чудесна първа стъпка за свързване на Китай и САЩ чрез Биткойн и търговия.

По-рано съобщихме за “Fold”, едно от най-старите приложения за Биткойн награди за пазаруване, като днес стартира поддръжка на “Airbnb”. С новата функция, потребителите могат да получат 3% обратно в Биткойн при всеки престой, резервиран на платформата. Приложението работи в избрани страни, включително САЩ, Австралия, Канада, Ирландия, Мексико и Обединеното кралство, в зависимост от конкретната марка. Cryptodnes. BG

Биткойн вече се приема от Airbnb

Печелете Биткойн докато резервирате хотел за вашата почивка

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе