The Bulgarian Times

БСП пусна клип за старта на БСТВ

в България
Loading...
От Българска социалистическа партия (БСП) пуснаха клип за предстоящия старт на Българска свободна телевизия. Видеото е публикувано в социалната мрежа в едноименна страница, създадена специално за нуждите на медията.

//www.facebook.com/BSTVpage/videos/743977139328818/

В материала с подзаглавие “Камера! Работи!” ставаме свидетели на трескавата подготовка за наближаващия старт на проекта. Клипът надниква в кухнята на телевизията, показвайки провеждането на техническите проби и подготвката на първите предавания.

На кадрите се вижда вече изграденият нюзрум, почти изцяло оборудваните телевизионните студиа, монтажни и ефирни помещения, както и някои от лицата на медията, сред които шефът на новинарския блок – Валерия Касиян, водещият Стоил Рошкев и красива брюнетка – вероятната му бъдеща екранна партньорка. Целият екип на БСТВ се състои 50 човека – журналисти, водещи, оператори, режисьори и др.

Акцент в програмата на БСТВ ще бъдат новините, за които ще отговаря Валерия Касиян и публицистичните предавания.

Водещ на сутрешния блок ще бъде Стоил Рошкев, познат на публиката като писател, поет и журналист.

Предавания в телевизията ще имат и журналистите Александър Симов и Велизар Енчев.

Според последна информация Българска свободна телевизия ще стартира преди конгреса на социалистите, насрочен за 26 януари 2019 г. А самото създаване на телевизията бе едно от обещанията на Корнелия Нинова, когато бе избрана за лидер на БСП.

Loading...

Последни от България

Отиди Горе