А ма, овцо, вЕрно ли ни мислиш за толкова тъпи ма? (ВИДЕО)

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Ето как (из)родното енерГЕПИйно гуру Р.Овч. обръща основите на световната икономическа мисъл и практика, при последното си телевизионно интервю, от преди 10-на дни, което можете да видите най-долу:

Според безгранично алчния дебил всички борси и пазари по света са прекупвачи, а не организатори и модератори на процеса на пазарлък между производители и клиенти. МНОГО КЛИЕНТИ и МНОГО ПРОИЗВОДИТЕЛИ. Отидох на Женския пазар в София и се поинтересувах. Българо-индийците силно се възмутиха и се заканиха, че ако го видят този на територията си ще го замерят с развалени домати и картофи.

Това, което алчното българоубийче се опитва да ни пробутва, е версията, че пазара на тъмно, който до скоро провеждаше АЕЦ „Козлодуй“, дирижиран от приятелката му кралица ЕнерГЕПИка (Соня Кадиева) трябва да остане, като алтернатива на борсата.

Защо Р.Овч. говори за 1996-та г.? Защото тогава беше министър енерГЕПИка и доведе страната до ръба на пропастта. Уточнявам, за забравилите.

Другата тлъста гавра на същия, от същото предаване ви показах преди дни в „Гледай и се учи ма, овцо!„.

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)