The Bulgarian Times

А ма, овцо, вЕрно ли ни мислиш за толкова тъпи ма? (ВИДЕО)

в България

Ето как (из)родното енерГЕПИйно гуру Р.Овч. обръща основите на световната икономическа мисъл и практика, при последното си телевизионно интервю, от преди 10-на дни, което можете да видите най-долу:

Според безгранично алчния дебил всички борси и пазари по света са прекупвачи, а не организатори и модератори на процеса на пазарлък между производители и клиенти. МНОГО КЛИЕНТИ и МНОГО ПРОИЗВОДИТЕЛИ. Отидох на Женския пазар в София и се поинтересувах. Българо-индийците силно се възмутиха и се заканиха, че ако го видят този на територията си ще го замерят с развалени домати и картофи.

Това, което алчното българоубийче се опитва да ни пробутва, е версията, че пазара на тъмно, който до скоро провеждаше АЕЦ “Козлодуй”, дирижиран от приятелката му кралица ЕнерГЕПИка (Соня Кадиева) трябва да остане, като алтернатива на борсата.

Защо Р.Овч. говори за 1996-та г.? Защото тогава беше министър енерГЕПИка и доведе страната до ръба на пропастта. Уточнявам, за забравилите.

Другата тлъста гавра на същия, от същото предаване ви показах преди дни в “Гледай и се учи ма, овцо!“.

Георги Котев

котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Loading...

Последни от България

ГЕРБ печели евровота

ГЕРБ печели вота за избор на нови български евродепутати. Това сочат резултатите

Нинова, оставка!

Огромен политически "талант" се изисква да изгубиш избори в разгара на най-тежката
Отиди Горе