Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Аржентинската полиция засне „сив“ извънземен (ВИДЕО)

в Екзополитика
Loading...

Една много интересна снимка се появи в мрежата, на която, вероятно, е заснет истински представител на извънземна  цивилизация

Предполага се, че снимката е направена от аржентинската полиция. Няма обаче доказателства, че това наистина е така. Освен това автентичността на изображението също предизвиква съмнения сред мнозина. В момента световни  уфолози се занимават с проучването на всички материали по този случай.

Aнонимният потребител, качил загадъчната снимка в интернет, заяви, че преди няколко дни, служителите на реда в Аржентина получили мистериозно обаждане от неизвестни тийнейджъри. Младите хора съобщили, че в парка неочаквано се натъкнали на високо и тънко хуманоидно същество. Изплашените младежи при вида на този хуманоид побягнали. След като се оказали извън парка,  момчетата незабавно се обадили в полицията.

Полицаите счели това обаждане за измамно, но въпреки това решили да проверят ситуацията. Служителите на реда отишли в парка и обикаляли там около половин час, опитвайки се да намерят  нещо необичайно. В един момент в тъмното между дърветата се появило високо сиво същество, напълно приличащо на описанието на очевидците. Шокираните полицейски служители успели да заснемат предполагаемия извънземен, преди той да успее   да избяга.

След като се успокоили, полицаите  претърсили цялата паркова зона, но не намерили никакви следи от непознатия. Все пак, за изненада на всички, хуманоидът се виждал добре на снимката. За да избегнат подигравките на колегите си и да не поставят под съмнение компетентността си, полицаите решили да публикува анонимно тази снимка в мрежата.

Несъмнено съществото, изобразено на снимката, не може да бъде объркано с нищо друго – това е сив извънземен. Ако тази снимка не е фалшива, тогава тя може да е едно от най-значимите доказателства за присъствието на „зелени човечета“ на нашата планета.

А според уважавани уфолози, именно полицаи често им изпращат автентични снимки и видеоклипове, като по очевидни причини се опитват да останат в сянка … / НЕПОЗНАТО

 


СИВИТЕИзгледайте също и долното ВИДЕО с д-р Dr. Steven M. Greer – основател на ”Center for the Study of Extraterrestrial Intelligence”-(CSETI)-/Център за изучаване на извънземния разум/,лекар по образование и световноизвестен изследовател на феномена НЛО, точно за така наречените ”сиви” иде реч:

Последни от Екзополитика

Отиди Горе