Арестуваха семейство канибали, изяли 30 човека в Русия (ВИДЕО)

в ПО СВЕТА

Работник открил телефона на човекоядеца, на който имало фотографии на разчленени човешки тела, с които той позирал.

Семейство канибали, изяло около 30 човека в течение на 20 години, е било задържано в Краснодарския край в Русия, съобщиха местните медии. Според някои, става дума за Дмитрий и Наталия Бакшееви. Преди няколко дни на територията на авиационното училище в Краснодар били намерени пакет и вана с човешки части.

Полицаите са арестували първоначално 35-годишния Дмитрий – местен жител, след като пътен работник открил загубения му телефон, на който имало фотографии на разчленени човешки тела, с които той позирал.

До момента официално е потвърдена смъртта само на един човек, но уликите са зловещи. Двойката не само изяждала хората, но и консервирала месото им в буркани и по различни начини в хладилника. Според краснодарските медии в момента жената все още дава показания за десетките убийства, които заедно с мъжа си е извършила. Данните са на „Блокнот Краснодар“, позовавайки се на органи, близки до разследването.

При разпитите жената е разпознала по фотографии 30 тела, които заедно с мъжа й са убили и изяли. Жената е започнала да дава подробни описания, след като е говорила с жена-психолог от Нижни Новгород. До момента всички жертви на людоедите се смятали за безследно изчезнали. Вече са разкопани костите на седем тела.

В дома на канибалите били открити телефони на жертвите, различни видеоуроци и рецепти за това как се приготвя човешко месо, включително и как се консервира. На една от снимките имало дата: 28.12.1999 г. Това кара следователите да подозират, че двойката е извършвала престъпленията в течение на близо 20 години.

През целия период същата жена работила като медицинска сестра във военното училище и се предполага дори е хранила курсантите-летци с човешко месо. В хладилника са намерени седем пакета със замразени останки. За да бъдат идентифицирани те трябва да се проведе генетична експертиза. За разлика от жената, мъжът обяснил фотографиите само с това, че просто се е снимал с тях, а труповете намерил в района на авиаторските жилища.

Преди да бъдат разкрити людоедите, в Краснодар са се носили слухове за клошари людоеди, върлуващи край училището за летци. Според тях, злодеите живеели като бездомници в мазето на училището. На улица Дзержински в Краснодар се намира Краснодарското висше военно авиационно училище да летци „А. К. Серов“. Почти 150 от завършилите го са получили звание Герои на съветския съюз. Няколко бивши курсанти са космонавти. / NBOX.BG