Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Американците са кацнали на Марс още през 1979 година (ВИДЕО)

в Екзополитика
Loading...

Американка, която по очевидни причини иска да остане анонимна, разказа на световната общественост нещо невероятно. Жената съобщи, че е работила по това време в американската национална космическа агенция и е станала свидетел на кацането на астронавти на Марс.

Според нея това се е случило през 1979 година. Това откровение неизвестната американка направи наскоро по радиостанцията „Coast to Coast“, в предаване посветено на свръхестествени явления,  пише еsoreiter.ru.

Жената, която се представя само като Джаки, съобщи на слушателите, че е видяла двама астронавти на видеоклип, получен от Червената планета от космическата сонда Викинг-2.

Освен от нашата героиня, този запис е гледан и от шестима нейни колеги, които не са имали висш достъп до информации на НАСА. Това станало съвсем случайно, а запознатите учени незабавно поискали нежеланите очевидци да напуснат помещението. След това никой не е виждал повече това видео.

Но Джаки си спомня прекрасно, че е видяла как двама човека с американски скафандри стоят на повърхността на Червената планета. Впоследствие властите недвусмислено намекнали на Джаки и нейните колеги, че не трябва да разговарят с никого за това, което виждат, подсказвайки им, че носят сериозна отговорност за разкриването на тайната.

Информацията, че американците са стигнали на Марс през 1979 г., се разлетя бързо в интернет. Има и потребители, които дори писаха до НАСА с искане да коментира тези слухове. Отговор досега няма и, както казват конспиролозите, това е малко вероятно да се случи.

Ще припомним, че има такава конспирологична теория, че Съединените щати са изпратили през 60-те години хора до Марс, а програмата „Аполо“ е била организирана не за кацане на астронавти на Луната, а за цялостно изследване на Слънчевата система.

Но има и друга, не по-малко разпространена теория, че американците никога никъде не са летели, и всички тези мистификации, като тази на Джаки, е систематична политика за източване на държавния бюджет „за изследване на космоса“. / НЕПОЗНАТО

 

 

Бивш служител на НАСА: Видяхме хора на Марс през 1979 г. (ВИДЕО)

 

На 22 май 1962 година е осъществено и съвместно, скрито кацане на Марс по линия на тайните проекти, където е регистрирано атмосфера с температура 4 градуса по Целзий и налягане 704 милибара. Някъде в тайните сейфове и до днес се пазят първите предавания от Марс на английски и Руски език. 

Астронавти, чиито гласове са записани, ликуват и викат: ”Днес е 22 май 1962 г., ние сме на Марс и имаме въздух!”(ВИДЕО)

 

 

 

Последни от Екзополитика

Отиди Горе