Ако не искате Евро, вземете си ЛевКойни – раздават ги безплатно…

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ
Българската крипто-валута ЛевКойн е най-сериозният противник на Еврото, и на замисъла на властта и олигархията, да унищожат националния ни „лев“, и да ни подчинят тотално на Брюксел. Ако не искате Евро, просто си вземете от ЛевКойните, които за момента се разпространяват безплатно. Но в бъдеще предстои да получат огромна стойност.
За да получите от парите на бъдещето, трябва да направите едно единствено нещо – да пуснете в някоя социална мрежа или в свой блог някакво позитивно съобщение за ЛевКойна. Например:
„Аз много харесвам ЛевКойна, това са парите на бъдещето“,
ЛевКойнът – българската крипто-валута, която ще пребори Еврото“

Или дори заглавието на тази статия:
„Ако не искате Евро, вземете си ЛевКойни – раздават ги безплатно…“
Можете да пуснете каквото искате, важното е да е позитивно. И веднага ще получите 10 ЛевКойна. Ако пък пуснете и линк към сайта на валутата (www.levcoin.net) и към Фейсбук групата ѝ, ще получите съответно 20 или 30 ЛевКойна. Ако повторите същото във втора социална мрежа – още 30. Повече получавате дори ако пуснете в друга група във Фейсбук. Т.е. ако пуснете в 10 групи, можете да получите 300 ЛевКойна!
Единственото ограничение е да става веднъж седмично. Т.е. в една и съща група можете да пускате веднъж седмично. След 7 дни – отново. И отново – 300 ЛевКойна.
Виждате че е лесно, не се иска да влагате пари, ЛевКойнът не е пирамида, чиято цел е да се „разпродаде“, основателите да „приберат парите“ и да изчезнат. Не, това е проект, който се развива от общността, и плаща за усилията. Очевидно изключително полезна за такъв проект е промоцията, и затова се плаща за нея.
ЛевКойнът НЕ СЕ КОПАЕ. В началото се копаеше, но сега вече се разпространява според усилията за промоцията му. Той е базиран върху изключително сигурната платформа на Етера. За да създадете свой портфейл, където да получавате „ЛевКойни„, трябва просто да направите БЕЗПЛАТНА регистрация в някой от многобройните сайтове, които го предлагат. Например ТУК. Можете да ползвате и лесния плъгин за браузър, наречен MetaMask (ТУК). След това ще получите адрес (Етер адрес), който е изключително ваш и никой не може да докосне. Бъдете внимателни да запазите на няколко места ключа си, както и аварийните методи за възстановяването му. Загубите ли го, в крипто света, никой не може да ви възстанови нищо.
Когато сте готови – пускате похвалата в социалните медии, и пращате линк към нея, както и своя Етер-адрес на контактите ТУК. Можете да пратите и лично съобщение на този профил във Фейсбук. До 24 часа ще получите своите койни.
Те могат да са 10, 30, 300, 3000 – колкото поискате, и не струват голямо усилие…
Еврото е архаична останка от миналото. То няма никаква значение. Ако искате бъдещето, вземете си от ЛевКойните

Екипът на ЛевКойнa…