Авторката на Как да убиеш съпруга си застреля своя

в Лайфстайл

68-годишната писателка Нанси Л. Крамптън-Брофи, автор на блог поста Как да убиеш съпруга си, бе арестувана за разстрела на мъжа си Даниел Брофи на 2 юни в Кулинарната школа в Портланд. Тя е обвинена в убийство и незаконно използване на огнестрелно оръжие, съобщи DailyMail.

Ден след трагедията тя публикувала съобщение във Фейсбук за смъртта му, като призовава приятелите си да не й звънят, защото все още не може да осъзнае какво се е случило.

Нанси е автор и на романите Грешен мъж и Грешен любовник, а през ноември 2011 г. тя пише пост в See Jane Publish за това как да убиеш мъжа си.

“Разводът е скъп и наистина ли искаш да разделиш имотите си?”, пита тя в блога. “Лошото е, че полицията не е глупава. Те гледат първото вас. Значи трябва да сте организирани, безмилостни и много умни”, обяснява Нанси.

Даниел Брофи е намерен проснат от учениците си. Той работи в школата от 2006 г. и е специалист по морска биология и гъби.

19MIN.COM

ПО ТЕМАТА:

ПРЕЗ 2009, ЕКСПЕРТ ПО «КАК ДА ИЗБЕГНЕМ ОТВЛИЧАНЕ В МЕКСИКО», Е БИЛ ОТВЛЕЧЕН В МЕКСИКО ПО ВРЕМЕ НА ЛЕКЦИЯ НА ТЕМА: «КАК ДА ИЗБЕГНЕМ ОТВЛИЧАНЕ В МЕКСИКО»
ФАКТ!: https:/npr.org/templates/story  😂

Loading...
Авторката на Как да убиеш съпруга си застреля своя by

Последни от Лайфстайл

Отиди Горе