В Алепо страшен скандал – десетки трупове на офицери на САЩ, Франция и Англия…

в Свят


До отвоюването на Алепо остават броени дни, написа в профила си националистът Пламен Пасков. И добави, че там ще избухне страшно смрадлива бомба:
„Ще се окажат десетки трупове на офицери от САЩ, Израел, Франция, Великобритания, Турция, за Саудитска Арабия и Катар даже няма смисъл да говорим.
Какво цунами ще е след това в ООН, и на международната дипломатическа сцена, не искам да си представям.
Сигурен съм, че ще пуснат за „медино разсейване“ силен шум: 4-5 атентата из Европа, или където и да е из света, но с максимална медийна истерия, и максимално количество прожектори.
Залози?
По-добре недейте…“
Ако написаното от Пасков е вярно (а повечето досегашни негови прогнози са били верни), то става ясно защо е целия хаос около руската операция. Не са цивилните жертви, не са дори собствените убити бойци, които все пак са наемници и са си поели риска. Цялата работа е да се прикрие какви са тези бойци, и кой ги е пратил. От разпознаването им ще излезе, че Западът подкрепя крайни ислямисти като фронта „Ал-Нусра“. И че зад тероризма в Европа, стоят парите и офицерите на самата Европа, обучили и въоръжили сирийските главорези. / ГН

loading...

Последни от Свят

NGO-нахалство

Едно евроатлантическо NGO, носещо претенциозното заглавие Европейски съвет за външна политика, тези дни изготвило
Отиди Горе