Вашият всекидневник за новини & анализи, като никой друг

Стихия по трасето – Червените асове дръпнаха с 31,2 км/ч, Генералските стрели следват с 30,1 км/

в България


Драматична битка се равзива по шосетата на България в националното българско рали „Новите 240“, което в Епицентър. бг ще следи през целия ден в неделя.
В ралито участват 21 отбора и 9 самостоятелни автомобилисти.
От тях Епицентър.бг следи движението на 10 отбора, на които спортните журналисти дават шансове за победа. Останалите участват на олимпийския принцип.
Измерваме скоростта, с която се движат автомобилите, с помощта на водеща автомобилна агенция, и ще ви информираме на всеки час за разположението на състезателите по трасето.

Ето първите междинни резултати ще към 11.00 часа.

Генералските стрели – 30,1 км/ч
Те са неизменни победители досега в 11-те издания на рали „Новите 240“. Те не познават загуба, умело взимат всички тежки завои по пътищата на страната, летят се неподозирана скорост по магистралите и накрая се поздравяват с генералска победа.

Червените асове – 31,2 км/ч
Те са изненадата по пътищата на Родината, заредени с много енергия и с хъс за победа, която чакат от 11 години насам. Имат умела водачка, която знае как да пришпорва отбора, за да стигне до финалния успех.

Патриотите на шосето – 11,5 км/ч
Те не си поплюват, щом стане дума за защита на родната земя и са готови да гонят до дупка всички чужди нашественици, особено ако напират от южната ни граница.

Вечните сараи – 9,1 км/ч
Без тях нито едно състезание не може да финишира. Те са опасен конкурент, с който всички се съобразяват. Тази година и се втурнаха да защитават родната земя от предатели, които се пръкнаха из между редиците им.

Бензиновия аптекар – 3,4 км/ч
Той се появява за първи път на пистата, много е агресивен, не признава правила, отборът му е съставен предимно от роднини, на всеки завой хвърля на публиката или евтини хапове, или туби с евтин бензин.

Реформираните петли – 2,9 км/ч
Отборът е претъпкан от треньори и съветници, затова не се знае кой държи кормилото.

Азбучните ветерани – 1,8 км/ч
Те са наследници на умел водач, който направлява отбора от резервната скамейка. Имат и хитра партньорка, която винаги е готова да премери сили на пистата. Ако вложат майстроски умения зад волана, могат да се класират до големите на финала.

Българската триколка – 1,1 км/ч
Този отбор трябва да положи много усилия, за да вземе правилно тежките завои по трасето. Засега няма изгледи да се нареди до истинските конкуренти за купата.

Новите републиканци – 2,7 км/ч
Те са много наперени, но не могат да се похвалят с някакви реални постижения досега. Влизат в яростни словесни битки, скарани са с всички останали отбори и предварителните им шансове за успех са нищожни.

Турските авери –  2,4 км/ч.
Те се пръкнаха в сърцето на един нов султан и са верните му войни по българските шосета.

 Епицентър.бг

loading...

Последни от България

Отиди Горе