Вашият всекидневник за новини & анализи, като никой друг

Швейцарско секс – кафене ще замени проститутките с роботи (ГАЛЕРИЯ ОТ КУКЛИ)

в Свят


Швейцарско секс-кафене възнамерява да използва роботи вместо проститутки, за да заобиколи законовите ограничения, които пречат на работата му, информира The Daily Meal.

Откриването на заведение, където можете да се насладите не само на кафе, но също така и на орален секс, може да се забави поради правни затруднения. Въпреки че в Швейцария е разрешената проституцията, законът не позволява комбиниране на хранене с предоставянето на сексуални услуги.

Авторът на идеята  ,  бизнесменът Bradley Charvet , се  надява,  че ще проблемът ще се реши  с подмяната на проститутките с роботи. Той вече преговаря за придобиване на високотехнологични секс-  кукли, които струват от 1,8 хиляди до 3 хиляди долара.

Новият план все още не е получил одобрението на швейцарските власти. Въпреки това, откриването на секс-кафенето вече е  насрочено за края на годината. Цената на едно питие ще бъде около 60 швейцарски франка ($ 61).

По-рано беше съобщено, че производителят на секс-  кукли ReadDoll разработва модел с изкуствен интелект. Очаква се той да се появи на пазара през 2017 г. и ще струва най-малко 10 хиляди долара. / НЕПОЗНАТО

На снимките: Секс – кукли роботи с изкуствен интелект 


Кафе с фелацио предлагат в Швейцария

loading...

Последни от Свят

Отиди Горе