Путин: Човешката еволюция е под голяма заплаха от ГМО ѝ ваксини

в Свят


NaturalNews

Хората, които подкрепят избора за ваксините и се противопоставят на генетичното модифициране на нашата хранителна верига имат неочакван съюзник: Руският президент Владимир Путин.

Както беше съобщено от Health Freedom Alliance, доклад, който е подготвен от Съвета по сигурността на Русия (SCRF), доклад, който в момента циркулира в Кремъл, казва, че Путин е дал нареждания да защити руския народ от ГМО „храна“, както и от западни фармацевтични продукти „на всяка цена.“

В доклада се посочва, че Путин вярва, че следващата фаза на човешката еволюция е поставена под „сериозен риск“, и че западните и другите големи сили „умишлено забавят процеса за тяхната лична изгода.“

„Ние като вид имаме избора да продължаваме да развиваме нашите тела и мозъци във възходяща здравословна траектория, или можем да следваме западния пример от последните десетилетия и умишлено да тровим нашето население с генетично променени храни, фармацевтични продукти, ваксинации, и бързи храни, които следва да се класифицират като опасни, пристрастяващи наркотици“, се казва в доклада.

„Ние трябва да се борим с това. Физически и умствено увредено население не е в наш интерес“, допълва доклада.

Както се съобщава от Health Freedom Alliance:

„Описвайки средния, държавно контролиран западняк като „интензивно ваксиниран дебел мъж с аутизъм, отпуснал се пред екрана, борещ се с деградацията от високо-фруктозен царевичен сироп“, докладът посочва, че тези тактики, използвани от правителствата да подчиняват своите граждани, са не само „тъмни/зли“, но и контра-продуктивни в средносрочен и дългосрочен план.“

„Най-големият световен доставчик на здравословни, екологично чисти и висококачествени храни“ 

Под управлението на Путин, който е милиардер, руското правителство раздава безплатно земя през последните няколко години, на всеки, който има желание да сади и прави биологични и устойчиви ферми, с цел да се превърнат във „водещ износител“ на храни в света, които не са ГМО и са базирани на „екологично чиста“ продукция.

Докладът идва само няколко месеца след като Кремъл обяви, че планира да спре производството на всички ГМО храни, което се вижда от международната органична общност като важна стъпка в борбата срещу мултинационалните тласкачи на ГМО като Monsanto и Syngenta.

И Русия продължава да води по пътя към биологично, естествено производство на храни.

През декември, RT.com съобщи намерението на Путин да стане най-големият производител на органични храни в света.

В същото време, Путин осъжда производството на храни на САЩ, както и производството на храни и в други страни, че вече не предлагат висококачествена, здравословна и екологично чиста храна.

„Ние не само сме в състояние да се храним сами, като се вземат предвид нашите земи и водни ресурси – Русия е в състояние да се превърне в най-големия световен доставчик на здравословна, екологично чиста и висококачествена храна, която западните производители са изгубили отдавна, особено като се има предвид факта, че търсенето на тези продукти на световния пазар непрекъснато расте“, заяви руският лидер в реч пред парламента.

Независимо отглеждана храна и без ГМО  

Путин добави, че Русия се е превърнала в нетен износител, а не вносител на храни.

„Преди десет години, ние внасяхме почти половината от храната от чужбина, и бяхме зависими от вноса. Сега Русия е сред износителите. Миналата година руският износ на селскостопански продукти беше в размер на почти $20 млрд. – Една четвърт повече от приходите от продажба на оръжие, или една трета от приходите идващи от износа на газ „, каза той, отбелязвайки, че страната е на път да стане напълно хранително-независима до 2020.

През януари, руският лидер критикува западните ГМО храни и Голямата Фарма, както съобщи Australian National Review, позната тема . . .

„Преди три години, руското правителство обмисли налагане на забрана за участие на чуждестранни производители на лекарства в търгове за възлагане на обществени поръчки на лекарства, ако вече има две други подобни лекарства, създадени от местни производители“, отбеляза австралийският сайт. „Мярката е била предназначена да насърчи международните фармацевтични производители, да локализират производството си в Русия и да се намали делът от внесени лекарства в общите поръчки, които се оценяват на около 85 процента. Инициативата е била представена от Министерството на промишлеността и търговията на Русия.“ / Био Поглед

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:
ГМО 
ВАКСИНИ
МОНСАНТО 

Защо Русия забрани със закон ГМО?

Русия въвежда пълна забрана на всички ГМО продукти ѝ СЪСТАВКИ

Русия забранява вноса на царевица и соя от САЩ

Руското правителство ще обяви за незаконни всички ГМО хранителни продукти

Путин: Русия може да стане най-големият износител на здравословни храни в света

Русия въвежда пълна забрана на всички ГМО продукти ѝ СЪСТАВКИ

loading...

Последни от Свят

Отиди Горе