Вашият всекидневник за новини & анализи, като никой друг

О Б Р Ъ Щ Е Н И Е от Велизар Енчев към членовете и симпатизантите на АТАКА

в България


О Б Р Ъ Щ Е Н И Е

към членовете и симпатизантите на АТАКА

     Днес лидерът на АТАКА удари поредното дъно в своята политическа кариера и отврати почтените граждани от политиката. В студиото на Би Ти Ви Волен Сидеров се отрече от програмата на своята партия и от хилядите си членове и симпатизанти и ги положи в краката на Бойко Борисов.

      Забравяйки критиките си към сегашното порочно управление на ГЕРБ, ПФ и РБ, Сидеров заяви, че не може да е опозиция заради спорта, обяви се за разумни опозиционни отношения, призова партиите да не клатят лодката на управлението, да са разумни към властта, да не търсят кусури на премиера Борисов и да му се помага. 

      С това свое изявление, както и с признанието, че обединението му с ВМРО и НФСБ е окончателно, независимо от дълбоките им различия по фундаментални въпроси, като отношението към ЕС, НАТО, Русия, шистовия газ, Сидеров официално мина в лагера на управляващата коалиция.

     От днес АТАКА отново е патерицата на ГЕРБ, каквато беше през 2009 година, когато за първи път предаде своите избиратели. От днес Сидеров отново е златният пръст на властта, както се самопредложи през 2013 година на кабинета „Орешарски“. От този момент в Народното събрание се роди поредната коалиция на измамата, присвоила си името патриотична, която ще подкрепя управлението на ГЕРБ.

    „Българската пролет“ отхвърля политическото хамелеонство на Сидеров и призовава членовете и симпатизантите на АТАКА:

      Елате в нашите редици и на предстоящите президентски избори гласувайте за нашата кандидат-президентска двойка!

        Всеки глас, даден за двойката „Красимир Каракачанов – Явор Нотев“, е глас за политическите брокери, които ще изтъргуват вашия вот с ГЕРБ, както го изтъргуваха през 2009 и 2014 година.

      Отворете очите си и осъдете предизборната измама с името „Обединени патриоти“. Защото това обединение не е в името на принципи, а заради властта и милионите от държавната субсидия.

      Винаги съм го твърдял и отново ще го кажа:  Сидеров е тайното оръжие на Бойко Борисов. В решителни гласувания и моменти (за промените в конституцията и отказът му да подкрепи сезиране на Конституционния съд за заема от 16 млрд. лева)  АТАКА дава важните за властта гласове или групово напуска пленарната зала на НС и така подпомага ГЕРБ.

     Обединение на патриотичния вот ще има. Но това обединение трябва да е между истински патриоти и да е споено от общи ценности и идеи, а не да е прикритие на личните интереси на Сидеров, Симеонов и Каракачанов. Обединението трябва да е под чистото знаме на патриотизма, а не под порочния флаг на клиентелизма.

 

                                                Велизар Енчев

                                                            Независим народен представител

                                                            Председател на „Българската пролет“

 

19 септември 2016 г.

loading...

Последни от България

Кой прецака „десните“?

Два дни преди изборите любимата (дез)информационна платформа на фондация „Америка за (унищожаване
Отиди Горе