Няма такава държава: Джихадист призоваващ присъединяване към „Ислямска държава“ , зовещ България да стане ислямска държава, ако се наложи и с война! Заявяващ, че Християните трябва да горят в ада и, че България не трябва да се уважава, защото е християнска държава, бе пуснат от ареста срещу 5 хил. лв. гаранция…

в България


Loading...

Пуснаха Ахмед Муса от ареста
срещу 5 хил. лв. гаранция

Пазарджишкият окръжен съд е освободил от ареста Ахмед Муса Ахмед срещу 5 000 лв. парична гаранция, съобщава кореспондентът на БНР в Пазарджик.

Припомняме, Муса и още 13 негови сподвижници са обвинени в разпространението на идеите на терористичната организация ДАЕШ („Ислямска държава“) и призив към война.

• Ще станем ислямска държава, ако се наложи и с война, проповядвал Ахмед Муса

Съдът е променил мерките за неотклонение на още шестима от подсъдимитезаради влошеното им материално състояние от „домашен арест“ в парична гаранция от 3 000 лв.

Окръжната прокуратура в Пазарджик ще протестира пред Пловдивския апелативен съд решението на Пазарджишкия окръжен съд. / news.bg

• Християните трябва да горят в ада, проповядвал Ахмед Муса (Призовавал мюсюлманите да се присъединят към „Ислямска държава“)


ОФИЦИАЛНО: „Ислямска Държава“ вече ѝ в България

loading...

Последни от България

Борисов бесен

Loading... Към МВР: Зверски тормозите хората! Министър-председателят Борисов се скара на администрацията
Отиди Горе