Вашият всекидневник за новини & анализи, като никой друг

Николай Марков

Николай Марков: България е отвлечена от терористи държава, в която властта е узурпирана от трима души – агент Буда, агент Гоце и агент Сава!

в България


Ще напомням, докато се осъзнае от всички! България е отвлечена от терористи държава, в която властта е узурпирана от трима души – агент Буда, агент Гоце и агент Сава! Те представляват вътрешни и външни лобита от изключително алчни и престъпни умове, присвоили по престъпен начин цялата национална икономика и натрупан от това огромен стратегически частен капитал. Всичко това е извършено и се извършва чрез престъпления от всякакъв характер, някои от тях истинско „ноу-хау“ за света!
Докато цялата власт е концентрирана в тези лица, заедно и поотделно, зависими от един господар, България ще бъде треторазредна страна, а виновниците за катастрофата ще останат скрити. Държавата е в хватка на истинска мафия, която трябва да бъде унищожена безпощадно, безмилостно и безскрупулно. Всичко това ще бъде извършено от името и с цялата тежест на българския закон! Има пълни и реални възможности за това, въпреки отчаянието на гражданите.
Не навеждайте глави! Преклонената глава, сабята я отсича най-лесно! Вдигната глава, нерядко остава на раменете си…

Николай Марков , Фейсбук

(Полк. Николай Марков е водещ експерт по национална сигурност. Роден през 1970 г. Завършва висшето военно училище във Велико Търново, а след това и право във Великотърновския университет. Започва работа в Националната служба за охрана /НСО/ през 1993 г. и се издига с качествата си до ръководни нива. Висококвалифицираният и надпартиен експерт непоколебимо отстоява офицерската чест по-предявени обвинения за „неизпълнение на задача“ – да направи… 50 лицеви опори и за обида на началник. По време на делата срещу него той разкрива, че държавните охранители шпионират по нареждане на ръководството наши и чужди политици, но това не е разследвано. Полковник Марков е отстранен от НСО през 2007 г., след скандал с президента Първанов, че гардове събират нерегламентирано информация за политиците, които охраняват)

 

loading...

Последни от България

Отиди Горе