Вашият всекидневник за новини & анализи, като никой друг

Невиждана драма между „Генералските стрели“ и „Червените асове“ за първото място

в България


Невиждана битка от началото на демократичните рали състезания се наблюдава през днешния ден. Силите между двата големи отбора на „Генералските стрели“ и „Червените асове“ са напълно изравнени. Това показват скоростомерите към 15 ч.

Двата отбора в момента се движат с еднаква средна скорост от около 30 км/ч. Изчислено във финиширали състезатели, това прави по 83-ма завършили от двата отбора. Така овациите на публиката от чужбина могат да се окажат решаващи за изхода на ралито.

Много е вероятно до края на надпреварата „Генералските стрели“ да получат около 40 000 овации зад граница, което означава допълнително 2-ма състезатели да се класират към финалите. При условие, че „Реформирания петел“ получи около 20 000 овации от чужбина, това може да се окаже решаващо за прескачането на скоростната бариера от 4 км/ч.

Сигурният финалист до преди няколко часа отбор на „Бензиновия аптекар“ изведнъж забави темпото и падна под 3,9 км/ч. Третото място за момента е за състезателите на „Патриотите на шосето“, които се движат с 10.8 км/ч средна скорост, а четвърти е отборът на „Вечните сараи“ с 9.9 км/ч. / Епицентър.бг

loading...

Последни от България

Така се прави!

По-малко от 48 часа му бяха нужни на Електроенергийния системен оператор (ЕСО)
Отиди Горе