Мигрантите ни намериха „цаката“ – приемат християнството „на документи“ и остават вовеки

в България

Нелегални имигранти, не само в България, но и из Европа, намериха ефективен начин да изиграят всички опити за самозащита на местното общество и евентуална депортация. Масово са започнали „покръствания“ на хора за пръв път в живота си открили „красотата на християнската религия“. В Германия църквите са пълни с новопокръстени, има списъци за бъдещи процедури.

Полит-коректните медии коментират това като опит за самите мигранти да се интегрират по-добре и да се „впишат“ в обществото. Всъщност обаче в повечето случаи става дума за измама, целяща да им гарантира „статут“ и оставане. Причина християнството да гарантира подобно нещо не е влиянието на църквата, а е създаване така на илюзия, че въпросните хора ще бъдат преследвани, ако се върнат в собствената си страна. Действително, има държави, в които отказът от исляма, се наказва изключително тежко – например в Иран или Саудитска Арабия. В Афганистан пък талибанските милиции преследват и убиват всеки „друговерец“, без значение дали преди това изобщо е бил мюсюлманин. Така като си „сменят вярата“, въпросните мигранти влизат автоматично в разпоредбите на закона, че са „застрашени“ и следва да получат убежище.

По принцип, ислямът позволява подобни привидни смени на религията, когато целта е да се осъществи джихадът. Това означава, че между „новопокръстените“ почти сигурно е пълно и с терористи, които така на думи стават християни, просто за да останат законно в съответната страна. След това чакат като „спящи клетки“ заповед да се активизират. Това не е забранено от радикалния ислям, той приема, че тези хора са си останали мюсюлмани, просто така са „излъгали врага“.

Смяната на вярата използва слабости в европейското общество, вкл. такива на ниво PR. Добре е да си спомним как българските имигрантски служби правилно отказаха престой на иранка, която „приела християнството“. Тогава обаче медиите „ореваха света“ колко безчовечна е администрацията, а пред съда се събра тумба от протестъри. Така под публичен натиск, съдът и позволи да остане, т.е. номерът мина. Номерът беше съвсем същия – в Иран отказът от исляма се наказва жестоко, значи ако върнем жената там, тя ще бъде репресирана. Естествено такъв номер не може да мине на опитен и достатъчно отговорен държавен служител. Но минава като медиите изкарат същия този служител „изверг“, а женицата – жертва.

Същото сега започва да става все по-масово. Германия се зарива от „нови християни“. Всъщност, ако муджахидините, които запалиха бунта в Харманли, сега се покръстят, ние реално няма да имаме право да ги депортираме. Въпреки провокациите им, ще трябва да им дадем статут.

Така фактически вече всеки мигрант може да остане в Европа. В Иран няма война, но като измислиш подобно извинение, и ставаш „бежанец“. И в Афганистан подлежиш на връщане, но не и ако си „новопокръстен“.

Обществото ни очевидно е много болно от всякакъв вид псевдо човешки права и политическа коректност. И нападналите го паразити ще се възползват от това. / ГН

Последни от България

Отиди Горе