Вашият всекидневник за новини & анализи, като никой друг

Марешки: Вместо бежански центрове, трябва да се строят затвори за политици

в България


„Безумие е в момента да се строят бежански центрове. На първо място трябва да се строят затвори за корумпираните политици, които са ограбили народа. Няма как в Румъния да са корумпирани, в България да не са. Няма как картелът в Румъния да е санкциониран с десетки милиони, в България да не е санкциониран”. Това заяви в предаването „Лице в лице“ по bTV бизнесменът и кандидат за президент Веселин Марешки.

Той се включи в кампанията под мотото: „Освободително движение за чиста и свята република” и обясни, че ще освобождава от гаврата, от грабежите, корупцията, тормоза – всички тези негативни неща, които грабят българския народ и държава. Старият модел ще бъде разбит с публичност, когато има публичност, няма грабежи, допълни Марешки.

По думите му президентските избори са само първата крачка, след това следват предсрочни парламентарни избори и връщане на всички откраднати пари. „Дошъл е моментът българите да избират бедни и роби, както се опитват да ни втълпят, или свободни, достойни и богати. Аз съм показал, че имам волята, силата и уменията и най-важното – имам смелостта да изляза и да покажа всички недъзи и да се боря с тях и, ако получа доверието на гражданите, заедно можем да се борим с тях.

Като президент ще се боря да направим такива правила, че да не се моли народът някой като мен, по-луд и по-смел, да излиза и да решава проблемите, а да има правила, които да се спазват и да не допускат изграждането на картелите”, каза още Марешки. Той каза, че са наели три от най-големите зали в България – Зала 1 на НДК, Колодрума в Пловдив и Спортната зала във Варна, и покани всички свободни патриоти да посетят техните мероприятия и да се запознаят с вижданията им. / БЛИЦ

loading...

Последни от България

Отиди Горе