Вашият всекидневник за новини & анализи, като никой друг

Марешки: Дончева и Петков мислят, че сме прости

в България


„Румен Петков и Татяна Дончева подценяват българския народ. Изкарват ни, че сме прости“. Това заяви пред БТВ лидерът на партия „Воля“ Веселин Марешки. Той коментира коалицията между „Движение 21“ и АБВ. Новият зам.-председател на парламента заяви още, че партията му в Народното събрание нямало да се разпадне и щяла да бъде принципна и да спазва своята първоначална програма.

„Нека да сме точни. Той казва „ако е подписал”. Да отговарям на такива нелепости… Същите тези преди 2 дни ме бяха стреляли, бях построил незаконни постройки. Да, този документ е истински. Щом съм го подписал, значи е истински. Но там няма нищо нередно и нищо, което ограбва българския народ“, коментира Марешки документите на партия „Воля“, за които Румен Петков от АБВ заяви, че са нелегитимни.

„Ако се окаже, че е нелегитимен избор – добре. Но нека първо го докаже и после ще го коментирам. Ако твърди, че е с невярно съдържание, ще го осъдя. Той казва, че тепърва ще се доказва достоверността. Защо трябва сега да се занимаваме с Татяна Дончева и Румен Петков“, попита шефът на „Воля“.

КРОСС

loading...

Последни от България

Отиди Горе