Лъвът „Национална съпротива“ ще изяде глупавия хомосексуалист

в България


Във връзка с общественото манипулиране от страна на гей-организаторите, че сме били излъгали за нашето събитие, ние от „Национална съпротива“ искаме да кажем, че когато сме информирали столична община (януари месец), че имаме лятна кампания за почистване на боклуците в София, „София прайд 2017“ още не е бил заплануван и организиран! Следователно ние искаме да знаем защо тези хомосексуалисти искат да бъдат около нас? Нали се страхуваха от нас?

Ситуацията изглежда по този начин: „Свободен човек (в случая хомосексуалистите) отива на посещение в зоологическата градина. Когато стига до клетката на лъва (ние от „Национална съпротива“), въпреки, че знае, че ще бъде изяден ако влезе в нея, той все пак го прави и бива почти смъртоносно ранен. След тази случка, той започва да се жалва, заплашва и съди ръководството на зоологическата градина. В сигналите до институциите той пише, че е бил добронамерен и е искал просто да се възползва от правото си да се разходи“, а за лъва се знаело отдавна, че е агресивен и опасен.

По подобен начин се развива и тазгодишната организация на „София прайд“. Хомосексуалистите имат възможност да се разходят на много места в София, но те избират мястото, на което ще бъдем ние. Най-смисленото обяснение за нас е, че за да претендират за привилегии, те трябва да се изкарат жертви, жертви на собствената си наглост, извратеност и ненормалност.

Въпреки целия този театър от страна на НЕнормалните, ние ще бъдем на паметника на съветската армия и ще си проведем кампанията „Да изчистим боклука на София“, пък да става каквото ще с хомосексуалистите и техните претенции!

Пуснали сме сигнали до редица институтиции, включително МВР и ДАЗД, с описание на рисковете и нарушенията, които ще има по време на парада.

„Национална съпротива“

Връзка с нас:
0877201997 – Благовест Асенов
0877292716 – Николай Йовев

Национална съпротива | Обръщаме се към цялата българска общественост и народ: „Молим да дойдете на 10.06.2017 г. от 17:00 ч. на паметника на съветската армия, за да попречим на содомитите да отнемат правата на нормалните хора искащи да изчистят София от боклука

loading...

Последни от България

Отиди Горе