Европейски ценности в Барселона (ВИДЕО)

в Свят


Loading...

През ноща на 23 срещу 24 април в 23:55 ч., мъж и жена решиха да разгърнат своето либидо, без значение, че се намират на такова обществено място, което е метрото в Барселона, Испания. В препълнената станция Лисеу (Liceu), те започнали да се съвкупляват на една пейка, докато останалата част от посетителите и потребителите на обществените услуги, преминават покрай тях. Всъщност, една жена, решава да запише с мобилния си телефон сцената, която бързо се разпространи в социалните мрежи. От коментарите става ясно, че това не е просто инцидент, а редовна практика по малките часове на подобни места в Централна Европа. От кадрите, ясно се вижда, че двойката няма нищо против присъствието на обществеността. Някои се осмеляват да преминат, други предпочитат да останат настрани, докато свърши половия акт. Има дори един от тях, който насърчава двойката.

Транспортния Метрополис на Барселона (TMB) е информиран, че „La Vanguardia“ отворили досие за да се опитат да открият двойката и да ги накаже за тази обществена грубост. Въпреки, че очевидците твърдят, че на мястото е имало служители от охраната на метрото, от ръководството на TMB в Барселона отричат това да е вярно. „Имаше и работници от метрото, но никой не ги предупреди да не правят това“, казва една жена, която е била пряк свидетел на случилото се. Видеото на двойката, която прави секс в метрото на Барселона се разпространи като горски пожар в социалните мрежи. От TMB ръководството на метрото в Барселона не дадоха гаранция, нито отрекоха, че това е първият път, когато се случва подобно нещо на обществено място в световноизвестния град. Властите обвиниха, забележете, новите технологии, които са позволили и улеснили много от тези клипове да се разпространяват така лесно през социалните мрежи.

Баба Ванга

Аз лично доста се възмутих. И веднага се сетих за думите на Ванга за прелюбодеяанието от книгата „Пророчествата на Ванга“ на Жени Костадинова. „Виждам понякога такава картина, не ще отмине и България, хората ще станат толкова развратни, че ще започнат да правят любов по улиците. Ех, ако знаеха на каква цена се отдават на най-долните си чувства, никога не биха посмели да се отдават на прелюбодейството. Но помнете: никой няма да остане невъзмезден.“ Жени е взела цитата от книгата „Истината за Ванга“. Направих кратко клипче, което е показателно за тези логични прозрения на пророчицата. Няма как политиката на „свободия“ да не доведе до тези процеси на разврат в обществото. Нещо, което в този сайт съм разисквал често като тема, особено в трета серия на „Сериозно за НЛО“. Всеки нормален човек, харесва секса. Но границите на тези желания ще надхвърлят и най-смелите очаквания.

Автор: Петър Симеонов
Източник: Рeshakoff.net

ПЕТЪР СИМЕОНОВ (АВТОР И ИЗСЛЕДОВАТЕЛ)

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

Никаква част от статията не може да бъде копирана и разпространявана без изричното писмено съгласие на автора  Петър Симеонов 

ОЩЕ ценности ѝ идеали:

• Евроатлантически ценности: СЕКСЪТ СЪС СИНА МИ Е НЕВЕРОЯТЕН – НИЕ СМЕ ВЛЮБЕНИ И ИСКАМЕ ДА СИ ИМАМЕ БЕБЕ

 Бразилски ценности ѝ идеали . . .
 Швейцарски ценности ѝ идеали . . .
 Атлантически ценности ѝ идеали . . .

loading...

Последни от Свят

Отиди Горе