Дутерте: ЦРУ иска да ме ликвидира!

в Свят


ЦРУ иска да ме ликвидира, обяви Дутерте и нарече западните си критици „животни“ 😀 . . . РазбираемоСлед като нареди да се стреля на месо, ѝ изби всички наркотрафиканти в страната, каза на американския посланик, че е “кучи син ѝ педераст“, нарече Обама “син на пачавра“,  шефа на ООН “глупак“,изгони хамериканците ѝ тегли една майна на дегенератите от Брюксел и прати Барак Хюсеин Обама “да върви по дяволите“ 😀

Президентът на Филипините Родриго Дутерте заяви, че ЦРУ може да се опита да го свали, след като той нарече западните си критици във връзка с водената от него нарковойна „животни” и обеща още убийства, цитиран от „Франс прес”.

В две речи във връзка със 100 дни от началото на мандата Дутерте повтори, че местни или чуждестранни врагове се опитват да го свалят от власт, за да се спре насилието. Но той подчерта, че няма да се уплаши и кампанията му срещу наркоразпространението ще продължи.

Искате да ме свалите? Искате да използвате ЦРУ? Направете го”, каза президентът в родния си град Давао.

Миналият месец той обвини ЦРУ, че се опитват да го убият.

Той се обърна и към западните си критици, призовавайки ги да не мислят, че са по-умни от него и той ще се подготви с много контравъпроси, ако го разпитват.

Ако те не са способни да отговорят, кучи синове, вървете си, вие сте животни. Ще ви изритам. Не ме ядосвайте, каза той.

В същото време военният министър на страната е казал пред американски военни, че няма да се провеждат съвместни патрули и военни учения в Южнокитайско море.

107 американски войници, които управляват безпилотни самолети за елиминирането на ислямски екстремисти, ще бъдат помолени да напуснат страната.

Дутерте иска също да се прекратят 28 военни учения, които се провеждат със САЩ ежегодно. news.bg

loading...

Последни от Свят

Евразийската идея

Заради историческите събития, разтърсили света в началото на XX век, България се
Отиди Горе