Вашият всекидневник за новини & анализи, като никой друг

Бойко Борисов отиде до секцията с мерцедеса от 1968 г.(ВИДЕО)

в България


Бойко Борисов отиде до изборната секция с ретро мерцедеса от 1968 г., за който разказа преди дни как му купил оригинално радио „Блаупункт“ при едно от служебните си пътувания и срещи с германския канцлер Ангела Меркел.  Според думите му колата била купена за 10 хил. лева и реставрирана години. Борисов сам управляваше автомобила.

От утре народът да бъде единен – това ми е мечтата, това си пожелавам, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като гласува 10 без 15 в 78 СОУ „Христо Смирненски” в Банкя.

Гласувах за стабилна, предвидима, единна България, защото утре трябва да сме толкова единни като нация, каза още Бойко Борисов. „Толкова са тежки проблемите на границата и отвъд нея, че да мине днес и утре, нацията да е като един човек. Така, както никой не очакваше, снощи ги размазахме. Българите сме такива – като ни подценят даваме най-доброто“.

Ако днес българите отредят ние да управляваме, през следващите дни ще си говорим доста за Турция, каза още лидерът на ГЕРБ. Според него трябва да се направят много неща – и от Европа, и от Турция, за да се запазят мира и спокойствието. / 24часа

loading...

Последни от България

Така се прави!

По-малко от 48 часа му бяха нужни на Електроенергийния системен оператор (ЕСО)
Отиди Горе